Zeus günü kutuları hk

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KerimBaylar tarafından 2 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Apis yedekte 45 parça ise çıkmıyor. Dün apisin yedekte 45 parça olduğu hesabımda 100 kutu açtım. Hiç apis parçası düşmedi. Az önce seyir defterini de kontrol ettim. Apise dair hiçbir iz yok. :)

2. 560 kutuda 21 zeus çıktı bana apisi tamamlamadan önce de 25 tane falan apis çıktı. Toplamda 25 parça zeus oldu 150k uriye birleştirdim. Bence bu oran zaten yeterli apis çıksa ne olur çıkmasa ne olur.

Son düzenlenen: 2 Kasım 2018
  3. En mantıklısı sizin yaptığınız zaten. 20 parçadan sonra, düşen parçalar fiyatta çok bir değişiklik yapmıyor.

4. benim derdim şuan apisi açayımmı açmayımmı zeus oranını etkilermi tek merak ettiğim bu :d

5. Bence Apis düşmediği zaman ödül havuzu 1 içerik azalmış oluyor. Dolayısıyla diğer içeriklerden birinin gelme ihtimali doğuyor. 1-2 hafta içinde 200-250 kutu açabilirim diyorsanız, size beklemenizi tavsiye ederim. Aksi durumda apisi alın beklemeyin.

KerimBaylar bunu beğendi.
  6. hocam ben de apis parçası 45 ise artık vermiyor diye ''duydum'' ancak hasafet modem çok net konuşmuş o yüzden bişey diyemiyorum , ancak vermiyorsa oranları değişiyr mesela %10 apis parçası vardı ya atıyorum % 5 zeus şansı olsun ,apis bitince kalan 90lık kısım yüzdelik sisteme geçiyor yaani şöyle oluyor (5/90)*100 = % 5,5 yeni çıkma şansı,,, bunu nereden biliyorum galaksi kapısnda ekstra dp fulse sistem bu şekilde çalışıyor

Sempatik.57 ve KerimBaylar bunu beğendi.
  7. bende aynen bu şekilde düşünüyorum ,aynen nano kalkan mantığı kanka ama doğru mu emin değilim işte belki bilgisi olan yada yetkililere sorabilien vs olur diye yazdım :D

8. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Kerim etkisi olmaz dostum. Sadece apis çıkmaz o kadar. Ama matematiksel düşünürsek tabiki biraz oranları artabilir ama genede etkisi olmaz gibi.

9. oran artması bile yeterli benim için isterse ultra şanssız olayım açarken :D en azından oranı yüksekti diye üzülmem

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.