Zeus Günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .Cubikon. tarafından 23 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .Cubikon.

.Cubikon. User

Apis ve zeusum yok.Yarın zeus gününde 250 ganimet anahtarı açmayı düşünüyorum.Sizce ortalama kaç tane apis ve zeus parçası çıkar ?

2. smoonrise

smoonrise User

Hiç belli olmaz ama apis olmadan direk zeus günü açma fikrin güzel daha yeni birisine o fikri yazdım . zaten zeus günüde apis veriyor daha yoğunlukla , benim eski düzene göre tavsiyem pvp ler açman anahtarları , uzun zaman oldu fulleyeli o yüzden nerede daha iyi doğru bilemiyebilirm eskiden 50 anahtarda 3 tane bulmak iyi bir sayı kabul ediliyordu bu hesaba göre oranlar v.s düşmedi ise 10 - 15 arası bulursan zarar etmemiş olursun gibi geliyor bana daha az çıkarsa zarar etmişsin demektir

3. 5-8 arası zeus, 15 civarı apis çıkar

4. Richie

Richie User

Konuları araştırırsan daha önce kaç kutuda ne çıkarttığını oyuncular her hafta paylaşıyorlar oradan fikir elde edebilirsin.

5. Kardeş yanlış anlamada gidip kutu anahtarlarını heba etme .. 170 saati oldu hesabımın 20 prometheus yaptım. Zeus full parça çıkardım. Apisim henuz yok yakın bir zamanda onuda çıkartacağım. 250 anahtarı gidip kutu açacağına prometheus almanı tavsiye ederim . 2 adet hesabımda Zeus full parça çıkardım . Scrap kas gidip aphocalipse kutusu aç.[​IMG]

ateistkeci bunu beğendi.
  6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bu durum tamamıyla şans eseridir. Kullanıcılarımız kendi tecrübelerini burada ki konuda paylaşmışlardır. Konuyu inceleyip ve diğer oyuncularımızın tecrübelerini paylaşmasını bekleyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Themis. bunu beğendi.
  7. .Cubikon.

.Cubikon. User

Tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz için teşekkürler.
    Aslında tam da bu konuyu arıyordum yardım ettiğiniz için teşekkürler.

Çoğu kişinin tavsiyesi üzerine 250 anahtarı pvplerde açtım.
    4 LF4 17 Apis ve 5 Zeus parçası çıktı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Temmuz 2020
    Titan. bunu beğendi.
  8. bu gün 135 kutu açtım 7 apis parçası, 3 zeus parçası, çıktı

9. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Aynı konuya alt alta mesaj yazmak flood kapsamına girdiğinden forum kurallarınca yasaklanmış, ilgili mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir.
    Lütfen tekrarından kaçınınız.

Ayrıca, eklemek istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz

Tecrübelerinizi formata uygun bir şekilde buradaki konudan paylaşabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

10. .Cubikon.

.Cubikon. User

Kilitlenebilir.

11. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.