Zeus gününde 350 kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cimbom1 tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cimbom1

cimbom1 User

zeus gününde 350 kutu açsam tahmini ne kadar parça buluruum tecrübeli arkadaşlar bi yardımcı olun. şans işi falan demeyin lütfen az çok tahmin edebilirsiniz. bana rakam olarak kaç parça çıkar aralık söyler misiniz.

2. Merhaba ,

Şans yada taktik işi diyelim ve sabit bir durumu yok. Yani tahminler boş çünkü çok değişik içerikler çıkıyor.

İyi forumlar.

cimbom1 bunu beğendi.
  3. Ancasin

Ancasin User

Çok şanslıysan diroit tamamen de çıkabiliyormuş yanlış bilmiyorsam eğer. Sana 1 parça da deseler yalan olur 10 parça da deseler yalan olur kardeşim. Hiç belli olmaz yani.

cimbom1 bunu beğendi.
  4. Gerçekten rakam vermek çok zor.. Ben zeta yapmaya başladıktan sonra anahtarları biriktirdim epey bi süre amacım lf4 günü açmaktı ancak karar değiştirip zeus günü açtım 400 anahtar 4 PARÇA zeus geldi. Umudu kestim haliyle. bir kere de 100 anahtar biriktirdim zeus günü lf4 şansı da artıyo gibi bi izlenim uyanmıştı bende lf4 için zeus günü açtım 21 parça buldum

cimbom1 bunu beğendi.
  5. 550 kutuda 7 parça buldum maalesef

cimbom1 bunu beğendi.
  6. ben 350 kutu acdım 20 veya 21 parca cıkarmıstım öncedende 2-3 tane vardı gerisini uriyle aldım 200 bin uriye fılan dusuyo..kutularıda genelde 1-4 ve pvp lerde actım

cimbom1 bunu beğendi.
  7. 25 anahtarim vardi şansima zeusa denk geldi 3 parça çikarmiştim :)

cimbom1 bunu beğendi.
  8. Tamamen şans işi benim apisim yokken 2 tane tam zeus çıkmıştı x7 ve pvp haritasında bulmuştum.

cimbom1 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.