Zeus Günüyle İlgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 12 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu sarı kutulardan lf4 çıkma oranı daha mı yüksek ?
    Bizim klandan bi adam 70 kutuda 3lf4 başka biride 50 kutudan 2 lf4 çıkardı nasıl oluyor bu ?

2. Evet biraz yüksek gibi...

ben lf4 gününde lf4 bulamazken zeus gününde lf4 çıkıyor...

zeus gününde de zeus bulunmuyor ne kadar tessadüf demi :D

3. PUSAT

PUSAT User

Dostum ben daha önce zeus gününde 70 anahtarla 2 lf4 çıkarmıştım lf4 gününde ise 200 anahtardan 1 tane şuan 500 anahtar alıcam bakalım kaçtane çıkacak ben zeusda açmanı tavsiye ederim :)

4. Abim koydu kafaya lf4 gününde açacak.Artık ilerde zeus gününde açarım :)

5. normal gunler 1 haftada gunde 5k uri harcayarak 7lf4 buldum sonra 500kutu açtım apis fulendi lf4 zeus yok (lf4 gunuydu)

6. Lf4 gününde açıcam ben

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kutu içerikleri şansa bağlıdır oranların hepsi aynıdır.

İyi Forumlar

8. Modum lf4 günü ne zaman yaaa offff gına geldi beklemekten of offfff

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence yüksek değil ya 195 kutu 0 lf4 :D Ama 10 tane zeus parçası gildi ihihihihihihihihihihihih :) Bu arada zeus günü her 14 günde bir oluyor aklınızda bulunsun :D

10. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Korsan sandıklarından LF4,Zeus ve Apis parçası çıkma şansı tamamen şansa bağlıdır,70 kutuda 3 tane bulmak gerçekten çok iyi...

İyi Forumlar.

11. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

75 te 1 zeus 4 apis gerisi boş apsim varr

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu kutudan çıkanlar tamami ile şans işidir.Zamanı gelir açtığınız ilk kutudan lf4 bile gelebilir belli olmaz.

Buradan kimlerin kaç kutuda ne çıkardığına bakabilir sizde neler çıkardığınızı yazabilirsiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur..

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.