zeus icin yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΞZБΞЯБФZΛЛ tarafından 14 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi bir 700 720 civarı bir urim var yarın zeus günü 2 secenek var gibi

1-al hepsine kutu ac
    2-300k uri kas yada çek zeusu direk al

lf4ler full sayılır 31 tane :D

2. hocam zeus 1 parça çıksa bile çok ucuzluyo eger o kadar pahalıyken 300 400 k üriye dustumu alrsn bence

3. xxNamikaze

xxNamikaze User

bence uriyle aç 200 kutu açıyorsun 2 tane 3 tane çıkıyor ben gittim 5 parça çıkardım zetadan gelen kutularla sonra bastım 850k uri aldım kafam rahat şuan irisleri geliştiriyorum.

4. sizce 700 kutuda kac zeta parcası cıkar tahmini

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sanırım zeus parçası demek istediniz :) Son açtığım kutuların içeriklerini inceledim sizin için 106 kutuda 7 tane zeus parçası çıkarmışım, pek şanslı olarak görmem kendimi bunu da belirtmek isterim , bence uridium ile anahtar almak yerine pazar günü zeta kapısı yapıp da anahtar elde edip zeus gününde açmak çok daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. modum zeta kusacam artik ve asagi yukari ayni anahtar aliniyor elit gunluk dosyasi filan var tabi zetada ama sıkıldim duzetme icin tesekkur ederim 100de 7 cikda cok iyi 200 250 anahtar acip zeus alinir herhalde birkac gunede sagolun konu kilitlenebilir yarin göreceğiz kilitlemeden once gg indirimi geldimi bizim servarda daha gun bitmedi ze bunu yazarsaniz sevinirim

7. -Star-

-Star- User

Dostum sana şöyle diyeyim,direkt olarak 700 tane satın alma.50,50 satın al belli mi olur tam zeus çıkartırsın elinde kalır veya makul bir fiyata indirirsin art arda çıkarırsan parçaları.Onun dışında 1m uridium etmez bence 2 slot,diğer türlü kamuflaj cpu,destek,belki 10.000 uridium falan çıkar birkaç tane,anahtar almak daha iyi sanki,yine de sen bilirsin.

8. supplementlerim gelmiş onları alayım vizeme 2 göz atayım ve acmaya başlayım 50 50 almak mantıklı dediğini yapacağım teşekkür ederim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.