Zeus Kaç Parçadan Sonra Uri İle Alınmalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Emi0666 tarafından 12 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Emi0666

Emi0666 User

Zeus droidini ortalama kaç parçada uri ile açmak mantıklı olur bugünkü zeus günüyle birlikte toplam 29 parça oldu istesem şuan açabilirim ama 35 36 parçayı beklesemmi diye bir düşünmüyo değilim.

2. Tursaka

Tursaka User

Henüz bende elde etmedim ancak genelde forumda denk geldiğim konularda 35 olduktan sonra kalanının uri ile tamamlanabileceği çünkü sonraki parçaların fiyatı çok fazla düşürmediği yazıyordu.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Arkadaşımızın da dediği gibi son 10-13 parça kalınca uridium ile almanız daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Uridium tarafından sıkıntınız yok ise şu anda da alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. Emi0666

Emi0666 User

cevaplar teşekkürler konu kilitlenebilir

5. ateistkeci

ateistkeci User

Önerim 25-30 parçadan sonra geliştirme indiriminin olduğu bir anda indirim çekerek alman olacaktır ben öyle yaptım Perşembe günü indirim çekip Zeus'u almıştım Cuma günü indirimle birlikte de hepsini yükseltmiştim Zeus dahil :p

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.