zeus mu lf4 mü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kirikdis1 tarafından 11 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kirikdis1

kirikdis1 User

8 iris, 1 apis, 4 tane de lf4 üm var. yeşil kutu açarken lf4 günümü Zeus günümü açmalıyım

2. Lf4 günü bol bol hurda çıkıyor bence zeusu tamamla.

kirikdis1 bunu beğendi.
  3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Ben olsam zeus günlerinde açardım. Zeus gününde lf4 çıkma şansıda vardır.

LF4 lazerlerini de zeusu aldıktan sonra korsan kutularından, epsilon veya hades kapılarını yaparak kısa zaman içinde tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

kirikdis1 bunu beğendi.
  4. kirikdis1

kirikdis1 User

mantıklı görünüyor zeus günü

peki 30 parçayı kaç kutuda çıkartabilirim. şans ama.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ocak 2017
  5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Rakam vermek zor,ben zetadan gelen sandıklarla ,her zeus gününde açarak hatta son parçalara artık sabırsız kalarak uridium ile tamamlamıştım.

Korsan kutularından neler çıkardınız konusuna bakarak belki fikir edinebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. kirikdis1

kirikdis1 User

peki30 parçayı kaç uri ile açarım.ve nereden bakıcam teknoloji fabrikasında göremedim kaç uriye açabileceğimi

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

30.parçada hiçbir indiriminiz yok ise 170.000 uridium.

Skylab>teknoloji fabrikası > zeus diroiti seçerek kaç uridiuma açıldığı bilgilerinizi görebilirsiniz.

Buradan listesine ve zeus hakkında tüm bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. kirikdis1

kirikdis1 User

30 parçaya ihtiyacım var daha. 545.000 uri istiyor. 40 yeşil ganimet anahtarı var 100.000 uri var. kutudan 3-5 tane bulsak birazda uri ile yapabilirim belki.

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Zeta ve hades kapılarını yapın bence, ganimet anahtarları konusunda tavsiye ettiğim kapılardandır.

Ganimet anahtarlarınızı biriktirdikten sonra zeus gününde açabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. kirikdis1

kirikdis1 User

biraz uri kasalım önce. teşekkürler. ama zannedersem zeus basarım galiba. 5-6 tane parça bulduktan sonra basarız uriyi. kasılayım o zaman ben.

11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sorunuz çözüme kavuştuğundan kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.