ZEUS PARÇA ETKİNLİĞİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●√●Ø●Ð●K●Λ●(ŒŚΛŘ39) tarafından 31 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 58 tane kutu açtım 1 tane zeus parçası geldi şansımız artmış bide :) artmasa kimbilir nolcak
    neyse oyuna 1 2 yıldır girmiyordum dönüş yapaym dedim vip çektim oyuna bir sürü yenilik gelmiş yetişmeye çalışıyorum eksiklerimi gidermeye çalışıyorum uri çeicektim wazgeçtim 58 tane kutudan 1 tane zeus parçası çıkıyorsa gemiyle hiç uğraşılmaz artık ya bunu düzeltin yada bi üye kaybediceksiniz benim için bir sürü oyun var onlara yatırım yaparım daha iyi bu şekilde çok uğraşıcaksam iyi günler
    Gemi ID: 28860269

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

şans işi dostum 10 kutudada 1 parça çıkabilir 1 kutudada bende 38 kutu açtım bugün lf3 dışında değerli bişey çıkmadı

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu tamamiyle şans işidir. 100kutuda 1 zeus çıkartmışlığım varken aynı günlerde 55 kutuda 6 parça çıakrtmışlığımda vardır. Geminizde herhangi bir hata olduğunu düşnüüyorsanız incelenmesi için supporta başvurunuz buradan teknik bir işlem yapılamamaktadır.

Keyifli Forumlar

4. şans işiymiş hiçde diil zamanında bi anahtar açıp zeus çıkartan arkadaşlarım vardı şimdi kaç tane açarsan aç parça bile çıkmıyo neyse darkorbit her zaman savunmasını yapar zaten boşuna çene yormaya gerek yok size iyi eğlenceler.

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Lütfen sakin olunuz bu yolla bir yere varılmaz. Bizlerin burada gönüllü olduklarını, sizlere yardımcı olmak amacıyla seçildiğimizi unutmayınız. Sizlere uygun yardımları yapmaya çalışıyoruz. Er yada geç bu sistemin şans işi olduğunu anlarsınız. Darkorbitin benim savunmalarını yapmama ihtiyacı yoktur. Ben başta bir oyuncu olarak sizlere bunun tamamiyle şans olduğunu söylüyorum. Nitekim açtığınız 58 tane kutuda zeustan 20 parça çıkmasını beklemekte imkansızı zorlamaktır. Bu çaba ve sabır işidir. Denemeye devam ettikçe göreceksiniz.

Keyifli Forumlar

6. 58 tane kutudan 20 parça çıksın istemiyorum hani 1 parça çıkıyo yakaladık tutturduk diyorum ama sonra hiç çıkmaması problem işte. 2.de çıksa şans derim 3.de çıksa sans derim ama 4.yü zaten beklemem 45 parçayıda tamamlama niyetinde diilim 500 600uri kalsın inşaatında anında çeker tamamlarım uğraşmam ama 1. tane çıktıktan sonra hiç çıkmaması koklatıp yedirmeme olayı gibi. oyunu bırakmamın nedeni askerliğimdi askere gittim geldim çok şey değişmiş oyunda güzel vakit geçiriliyor ama %1lik bi şansta çok az sen ben gibi oyuncular vakit öldürmek için oynuyorlar yada zevk için bunu nakite bağlamak biraz abartı bana göre neyse ya sizde benim gibi oyuncusunuz para harcayarak eğlenicek olsam dışarda bara takıllırım daha iyi en azından sonunun mutlu biticeğini garanti etmiş olurum .

7. Merhaba ,

50 kutuda çıkmazken 5 kutuda çıkabilir. 100 kutuda çıkmayabilir ama şansınıza bağlı 10 kutuda güzel şeyler çıkabilir. Ayrıca sürekli aynı haritada toplamayın arada harita değiştirin. Ayrıca haritada çok kişi olunca da şansınız azalır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet şanstan başka bir şey değil geçen Zeus etkinliğinde 200 kutuda 11 Zeus 2 LF4 bulmuştun bu zeusta yine 200 kutu ve 5 Zeus 1 tane 50'lik kamufle her zaman çıkacak diye bir şey yok maalesef ama oyunuda bırakmış değilim erken yada geç muhakkak tamamlayacağım bundan sonraki etkinliklerde şansınız açık olsun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.