Zeus parçası çıkarmak hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OpTİMuS tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OpTİMuS

OpTİMuS User

Benim bir sorum olacaktı sizlere. Her 50 anahtara 1 tane zeus parçarı çıkarabilir miyim zeus almayı planlıyorum şu anda indirim ve vip var 10 tane de parça var. Acaba 10 parça çıkarmak için risk almalı mıyım yoksa direk zeusu alıyım mı? Şimdiden çok teşekkür ederim iyi oyunlar hayırlı ramazanlar :)

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

10 parçanız varmış bence biraz daha açarak fiyatı düşürmenizdir hem açtığınız kutularda lf4 bulma şansınızda olabilir yalnız eğerki apisiniz yok ise apis parçası çıkma olasılığı Zeus günüde olsa fazladır diyelimki apis var ve siz yine Zeus gününde kutu toplucaksınız eğer 1.apis tam 2.apis tam değilse yine apis parçası çıkma olasılığı yüksektir ama yinede kutu açarak Zeus şansınızı deneyin hiç apis çıkmaz Zeus ta çıkabilir.

Konuyu yeni başlayanlara aldım diğer arkadaşlarımızında fikirlerini alabilirsiniz.

3. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba ;

Nefes Mod'umuza katılıyorum. Biraz daha parça açmanızı öneririm.

Keyifli forumlar

4. ben 300 anahtarda 20 tane cıkarttım 20-25 arası olunca 200 bine filan düsüyo fiyatı,ondan sonra uriyle dırek al, kutu acmak zararına olur.

5. bir atasozu vardir zeusu olandan korkcan api li olandan degil
    bence zeus 10 - 15 kadr bul uri hallet

6. OpTİMuS

OpTİMuS User

hımm çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 400 500 adet kutu açsam zeus gününde heralde en az 10 parça çıkarırım

7. 400-500 kutuya değil 10 şansin da varsa 20 ye yakin bulursun kardeşim

8. OpTİMuS

OpTİMuS User

hımm anladım çok çok teşekkür ederim saolun

9. ben 400-500 kutuda sadece 4 parça zeus çıkarabildim diyecek lafım yok :) hala açmaya mecburum :) ama bunun yanında da ilk 100 kutumda apisi tamamlanmış olarak bulmuştum ondan pek ses çıkartmıyorum :D onun acısını çıkartıyor darkorbit belli :D

10. OpTİMuS

OpTİMuS User

aman diyim kötü olur öyle ya 400 kutuda 4 parça felan .d

11. aynen dostum aynen delirmek üzereyim valla bu sefer korsan haritalarında açıcam kutuları bakıyorum millete tasarım zeus falan çıkmış oralarda birde orda deneyeyim :)

12. OpTİMuS

OpTİMuS User

300 anahtar 8 parça çıktı aldım zeusu 18 parçada indirimde vardı 100bin kadar kar ettim kutu açarak teşekkür ederim

13. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ya bence zeusun tamamını parça çıkararak al direk alma anahtardan parça çıkar derim

14. atacanka

atacanka User

zeus gününde şu geçtiğimiz günde 150 ye yakın kutu açtım 1 ve 2 apsis fullendi ama zeus parçasıda tamamıda yok. sanş olsa insanlar bazen sanşlı bazen sanşsız olur ama hep mi sansız olur ya. bence bu sanş değil matematiksel açıklaması var mesela her haritada 10 kutu var her kutu açıldığında zeus parça yeri değişiyor eğer önceden zeus parça olan kutular kalmışsa 45 dk sonunda gelecek kutulardan birine aktarılıyor siz hesaplayın sansınızı. bu Pvp veya 4-5 x5 hepsi hikaye oyuncunun az ya da hiç olmadığı yerde açın hızlı davranabilirseniz isteğinizi elde edebilirsiniz

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

6 ay gecmis adam apis zeus coktan yapmistir:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.