Zeus Tam Parça Almak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Anonymous[Brk] tarafından 27 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba. Benim Zeusum şuan 16 parça ve ben tamamiyle uriyle almak istiyorum 466.450 uri istiyor fakat %25 indirim paketi çekeceğim baya bir düşecek fiyatı lakin buda yeterli olmuyor. Oyunun ek olarak ekstra yaptığı indirim varmı Zeus droitine? Varsa % kaç? Birde hiç indirimsiz 491.000 uri istiyor vip + % 25 indirim paketi + oyunun indirimiyle nekadara düşer ?

2. TEHLİKE

TEHLİKE User

Vip+indirim ile 343.700 e düşer. Ayrıyetten bir indirim var mı bilmiyorum. Ama yayınlarda bazen kod dağıtılıyormuş yakalayabilirsen %30 indirimde o verir böylece zeusu 196.400 e alabilirsin

3. zeus günlerinde zeus hemen inşa uridyumu düşüyor

4. klonaskeri

klonaskeri User

ayrıca cuma günü (yani yarın) zeus günü. Cumartesi de LF4 günü var diye biliyorum. Bunları değerlendirebilirsiniz.

İyi oyunlar

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

apis gununde dusmuyormuy du,zaman gecti unuttum ama zeus ta dusmez gibime geldi,neticede zeus gununde biraz daha sandik acip parca cikarmayi deneyebilirsiniz gorevlerden bile sandik geliyor,bugunde indirimi var.zeusunuz cok uri suanda ,100 kusur olunca alinabilir .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.