Zeus ve Apis

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve danze_macabre tarafından 2 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba yaklaşık 300 adet yeşil ganimet anahtarından 11 adet zeus 10 adet apis parçası çıktı. Bana mı az geldi yoksa normal mi acaba?

2. Aliens

Aliens User

Normal. Bunlar şansınıza kalmış ne yazık ki. Bazen tek kutuda değil parça, tüm şekilde droidi alanlar oluyor. Umarım şansınız bol olur.

3. Normal. Şansa bağlı bir durum. Ama yine de normal olmadığını düşünüyorsanız support'a danışabilirsiniz.

4. mete210

mete210 User

70 anahtarda 4 apis 1 zeus çıkardım. Şans denen şey uğramadı bu köye. Yani seninki de makul göründü bana

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Buradaki konumuza göz atarsanız diğer oyunculara nazaran daha iyi bir gün geçirdiğinizi anlayabilirsiniz^^

İyi forumlar.

6. a6a3a

a6a3a User

Aceleye gerek yok, bir sonraki veya ondan sonraki zeus günü derken ya tamamlanır, ya da bütün çıkar.
    Keşke zeusla iş bitse...

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. verilen cevaplar için teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.