Zeus ve Lf-4 günü kutu rezaleti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M.abay. tarafından 30 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. M.abay.

M.abay. User

zeus gününde 76 kutu açtım bugün 01 den sonra ise lf-4 günü olduğu için 240 kutu açtım 3 tane bo2 3 tane lf-3 5 ititci 3 modül revamıdır arkadaşlar biz ne suç işledik böylebirşeyler karşılaşıyoruz lf-4 ler mezaramı girdi 300 k uri harcayıp lf-4 alamamak neydir yazık günah değilmi emeğimize? dün tüm gün kutu topladım haladaha topluyorum sırf lf-4 alabilmek için ve 100-150 kutu açtığımda dalga geçer gibi birkez uri yazıyor oda 72 adminlere sorarım sayın pars admin bizle dalgamı geçiyorsunuz ?

2. Nokay

Nokay User

Bu iş tamamen şans işi . Kimisi 10 kutuda lf4 günü dahi olmadan 2 lf4 çıkarıyor örnek olarak ben 5-6 ay oluyor zeta yapıp havocu fullemeye çalışıyodum en son fullediğimde, 100 kadar kutu kalmıştı ve bu kutuları ne lf4 günü ne zeus gününde açtım tamamen harita gezerken baskın yaparken 5-x , x-6, x-7 haritalarında azar azar denk geldikçe açtım ortalama 3-4 gün kutular dayandı 5 lf4 çıkarmıştım lf4 gününde 300 civarı kutu açmıştım 1 tane lf4 sadece çıkmıştı :) Yani tamamen şans işi umarım bundan sonra şansın iyi gider.

3. M.abay.

M.abay. User

ben lf 4 günü etkinliğinde 355 kutu açtım ve 0 lf 4 5 no2 4 tane lf 3 aldım siz buna normalmi diyorsunuz?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.