Zeus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve messimel tarafından 14 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. messimel

messimel User

Zeus günü apis gününde olduğu gibi %25 indirim oluyor mu ? ve inidirim pakedi alsam toplamda zeus gününde %50 indirim olur mu

2. Bende bunu merak ediyorum

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme genel konulara taşınmıştır.

Hayır Zeus gününde Apiste olduğu gibi % 25 indirim yoktur.

Link vermek yasaktır , dikkatli olalım.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Mart 2015
  4. Modum ben site içerisinde link verdim neden yasak o zaman mesaj düzenlemede link ekleme ne işe yarıyor açıklarmısınız.

5. Aynen... Harbi o link butonu ne işe yarıyor yasaksa?

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen imzanızı düzenleyiniz. İmzanızdaki link kırık olarak gözüküyor.

İyi Forumlar

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar bunu ben açıklayayım.

Forum içerisinde üyelerin paylaştığı linkler virüslü , yada İP Adresini öğrenmeye yönelik girişimler içeren web siteleri olabiliyor. ( Bir Nevi Tuzak )

Bu nedenle üyelerimizin güvenliği açısından , Üyelerin link paylaşımında bulunmasını yasakladık.

Önceden Serbest olduğu için , Forumum Zengin Metin biçimlendirmesin de , Link ekleme butonları hala aktif.

Ek olarak da biz moderatörler zaman zaman bu biçimlendirmeleri kullandığımız için , Kaldırılması gereğini duymadık.

Dilerim Açıklaya bilmişimdir.

Soruya gelirsek , Cevap verilmiş ama ben bir tekrar edeyim.

Apis Gününde ; Apis Parçasının çıkma ihtimali katlanır ve Direk Alımlarda %25 İndirim yapılır. ( İnşa edilmiş halde bulmanızda mümkündür , Ancak olasılık milyonda birdir. )

Zeus Gününde ; Altın Korsan Kutusu çıkar , Zeus Parçası çıkma ihtimali katlanır.
    Ancak indirim yapılmamaktadır.( İnşa edilmiş halde bulmanızda mümkündür , Ancak olasılık milyonda birdir. )

Apis gününde yapılan İndirime , Avantaj İndirim Paketi ve Premium İndirimi dahil değildir.

Eğer elinizde bu iki , İndirim Paketi var ise ; Size yapılacak İndirim %25 + % 25 + %5 Şeklinde olur

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 14 Mart 2015
  8. Merhaba ,

Konuya genel anlamda açıklık getirmek gerekirse ;

- Apis günü çıktığında eğer parçaları beklemeden uridium ile almak istenirse %25 indirim oluyor.
    - Zeus günü çıktığı zaman böyle bir indirim olmamaktadır.

Yani sadece Apis günü %25 indirim oluyor Zeus gününde %25 indirim yoktur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.