Zeus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MiiniixMiiniix tarafından 1 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam,

Zeus satin mi alim ? yoksa kutumu acim ?

169,400 23 Parcada suan...

2. Şansınıza güveniyorsanı kutu aaçıp ileride alırsınız, benim şansım yok bekliyemem diyorsanız satın alın. Bu soruyu sorarak kararınızın %99unu vermiş bulunmaktasınız zeusu satın alacaksınız :)

operacı12 bunu beğendi.
  3. senberk99

senberk99 User

bence alın fazla değil 170k uri azalmış baya alın bence

4. peki sagolun :)

5. senberk99

senberk99 User

önemli değil zaten şu an fazladan %25 indirim var zaten değil mi??

6. Zeus için indirim yapmıyorlar vip ve indirim avantajıyla %30 olmakta.

7. senberk99

senberk99 User

öyle mi sanki ayrıca inidirm vardı %25 öyle hatırlıyorum neyse öğrenmiş oldum :D teşekkürler..

8. Apis gününde apis için oluyorda eski bilgilerime göre konulardan gördüğüm kadarıyla zeus günü indirimi olmuyor. Yetkili biri mesajımın doğru olup olmadığını söylerse sevinirim bir konu için lazım olacakta.

9. sadece apisda 25% var zeus da yok bende suan 30% var oyle alcam zaten :)

10. senberk99

senberk99 User

aynen benimde apisten aklımda kalmış MiniMiniix kardeş tekrar söylüyorum al bence ama zetadan falan gelen anahtar varsa açtıktan sonra al tabi :D

operacı12 bunu beğendi.
  11. Merhabalar;

evet apis gününde droide indirim geliyor fakat bu zeus için geçerli değildir.
    Bence zeusu alın çok fazla uri değil.
    İyi forumlar.

12. 500 anahtar var daha :) 00:00 kadar nekleyeyim ondan sonra alirim biraz daha toplim

13. operacı12

operacı12 User

bence de toplamaya devam et kardeşim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.