Zeus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Λ•И•Ŧ•!•Ŧ•Ξ•Я•Ö•Я• tarafından 20 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zeus parçası hiç çıkmıyor ben buna şans diyecemde böyle şansmı oluur oo kadar gemi tasarım lf4 apis çıkardım zeus çıkmıyor şansız sayılmam diyebilirim fakat zeus gelmiyor benim apis var şuan kutudan direk çıktı ve şuanda 31 parça yoksa ben bu 31 parçayı 45 parça yaptımdamı zeus çıkacak 2008 yılından bu yana sadece 2 zeus var sorum apis parçasını tamamlıyıncamı zeus çıkıyor hani zeus 10. droit oldundan öle düşündüm bide zeus direk kutudan çıkabiliyormu apis gibi

2. Merhaba,

Zeus parçaları zeus günlerinde sarı kutulardan gelir normal günde bulamamanız normaldir.
    Skylabtan apisin yanındaki sembole tıklayarak zeusu görebilirsiniz.

İyi Forumlar

3. yani adminim sadece sarı kutulardanmı zeus çıkabiliyiyor normal günlerde çıkmıyormu birde adminim apis yeşil kutudan direk çıktı bana zeusta sarı kutudan direk çıkabiliyormu ?

4. Zeus direk çıkabiliyor zeus gününde sarı kutulardan ama çok düşük bir şans ben zeus gününde baya kutu açtım 28 30 parça civarı oldu sonra vip + indirim paketiyle aldım kutudan çıkmasını bekleme parça 20 yi geçince satın al.

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Zeus droid parçası sadece zeus gününde sarı kutulardan çıkar.Sarı kutulardan tam zeus bulma şansın da var ama çok düşük bir ihtimal.Yine de belki şansa çıkarabilirsin...

6. Nasıl bir oran yapıyorlarsa şaşıyorum. Zeus Günü'nde 135 ganimet anahtarında 14 Parça Apis 5 Parça Zeus çıktı.

7. Merhaba ,

Üyelerimizin dediği gibi Zeus günü çıkan sarı kutulardan zeus parçaları çıkıyor ayrıca düşük bir olasılık tam zeus çıkabilir.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. bana direk apis çıktı :D inş zeus ta direk çıkar amin deyin adminim :D gerekli cevabı aldığımdan konuyu kilitleyebilirsiniz admin im herkese teşekkürler arkadaşlar :D

9. Merhaba ,

Amin diyelim ve ayrıca da bol şanslar. :)

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.