zeus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®±•ÑéxØÑ•±® tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugün zeus günü var açtıgımız kasalardan lf4de cıkıyorumu ?
    birde
    3lf4 full lf3
    16bo2
    ful elit hız
    8 iris
    16 arge
    düzen yok yeni kapıyı yapabilirmiyim pet ve kamide var ?
    1 havoçum var tamamlamak için zeta yapıyorum fakat hiç düzenim yok havoçları tamamlayana kadar zeta yapacagımdan en uygun düzen hangisi olur ?

Son düzenlenen: 11 Aralık 2015
  2. eray

eray User

zeus günü de lf4 çıkıyor.
    Kapının zor bölümünde özellikle son bölümde biraz zorlanabilirsin.Skol sürekli icy çıkarıyor onları kesmeden de kesmen zor.O şekilde canını azaltıp elitle kesebilirsin.Ancak yapabileceğini düşünüyorum.
    Zetayı daha kısa yapabilmek için de güve uygun ancak kalp genel kullanım için iyi bir düzen.Etkinlikten dolayı indirimler geliyor onları beklemeni tavsiye ederim.

3. kalp almam dahamı uygun olur yani ?

4. AMAZON16

AMAZON16 User

birşey sorabilir miyim bu zeus günlerinin hepsi aynı mı yani 3x zeus günü mü 2x zeus günü mü böyle birşey var mı lf4 de olduğu gibi

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Başkalarının konularının altına kendi sorularınızı sormayınız lütfen.Kendi sorularınız için konu açmalısınız.

Keyifli forumlar

6. eray

eray User

Evet,kalbi kullanarak her zaman dp ve kalkan bonusu sağlarsın ancak güveyi sadece rakibin dp si az iken veya bazı kapılarda kullanarak zamandan tasarruf edebilirsin :)

7. hedefim

hedefim User

sürekli kapı yapıyosan güve al bence yaratıgın kalkanı fullken yaratık ölüyo .d ama ekipmanlarına göre biraz erken sanki kapı hariç başka yerde kullanamazsın kalpde uygun. Şahsen benim ilk aldığım düzen kalpti

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.