Zeus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kirke tarafından 26 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kirke

Kirke User

Zeus 4 parça 500 e yakın kutuda ancak bu kadar çıktı %35 indirimle 800bin uri civarına geliyor uri basıp almalımıyım yoksa parça çıkmasınımı beklemeliyim.

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Bana kalırsa kutu açmanız daha mantıklı.

Çünkü başka şeylerde elde edebilirsiniz.

Lf4 olabilir gemi tasarımları olabilir.

Yinede siz bilirsiniz.

İyi forumlar..

3. Darion26

Darion26 User

Beyaz haklı 800.000 uri az bir miktar değil ki birde eğer herculler ve lf4'ler tam değilse işinizi zorlaştırabilir. :)

4. Kirke

Kirke User

20lf4
    Tasarımlar ful
    Apis var ve yedeklenecek nerdeyse zeus çok az çıktı şanssız hissediyorum o yuzden uri ile almaya seçicem galiba

herculler 0 şuan lf4 20 adet çok kararsızım

5. Kardeşim lf4 günü kutu çek (1) haritada 50 kadar çeksen 4 parça garanti çıkartırsan uri yönündende kar edersin :D şansın varsa lf4 veya tasarımda bulup +10k atarsın cebe

6. Yedek apiside tamamlayınca zeus çıkma ihtimali artabilir.

7. Kesinlikle kuu aç 800k uridium çok üyükbi para ayrıca direk kutu açmayıp bekleyebilirsin zaten hades veya zeta dönersen sürekli kendi kendine olur kutu onları da cumaları açarsın yarın illa yapmak istiyorsan kuut açman çok daha mantıklı tabi sonra yine 500kutu alırsın 4-5parça çıkar beni suçlama :D fakat bana kalırsa 15-20 parçadan sonra almak en iyisi

8. Kirke

Kirke User

hangi haritada açmamı önerirsin peki :D

9. Ben hep pvpde açıyorum yani artık açmıyorum pek de zeusda 450kutu 10tane gelmişti ortalama 50de 1 falan geliyo ben genelde pvpde kutu toplayarak avantaj kutusu yeşilleri yada sarıları işte her neyse gördükçe açıyodum :)

10. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Bence o kadar yüklü bir uridiumu Hades kapısına x2 ve bölünme kristali veren günde yüklenirseniz hem Spartanlarınız için hammaddeyi hem de korsan kutusu elde edersiniz. Eğer 800bin uridiumum olsaydı kesinlikle Hades'e yoğunluk verirdim :)

İyi forumlar...

11. Kirke

Kirke User

Hades yapacak grubum yok malesef, yoksa çok mantıklı.

%45 indirim ile kappa açmak mantıklımı peki hercules fullemek için. 600 bin uri ayırabilirim kapıya.

12. Fren

Fren Guest

Merhaba,

20 LF-4 ünüz var. Daha bir bu kadar daha LF-4 lazım ve Havoc lazım. Uridiumu kappaya basmak mantıklı çünkü günün birinde hızlı hercules tamamlamak için yapacaksınız fakat belki şimdi yapmak, acele etmek olur. Belki uridiumu Zeta'ya basıp Havocları tamamlayıp ardından Kappa'ya uridium basmak daha iyi tercih olabilir. Hem Zeta'yı x2 gününde yaparsanız 50 korsan kutusu geliyor ve LF-4 içinde iyi bir giriş olabilir... Zeta'nın ödülleri Kappadan daha iyi :)

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.