Zeus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Şamil tarafından 2 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şamil

Şamil User

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar ben Zeus için zeta yapıyorum ve kaç kutudan ortalama olarak 20 parça toplarım diye merak ettim tabiki değişkendir ama bana söyleyebileceğiniz bi ortalama da olmalı şimdiden teşekkürler.

2. Aria

Aria User

İnşa etme taktikleri;

Yöntem 1; Apis ve Zeus aynı anda inşa etmek. Apis 45/45 ve Zeus 45/45 olması sadece zeus günü kutu açılırsa. 2.500 Anahtar etmektedir.

Yöntem 2(Acemiler yapar); Apis 45/45 açıp zeus devam eden kişilerdir. Bunlar Apis ve Zeus inşa etmesi; 5.000 anahtarı geçmektedir.

Yöntem 3; Apis 45/45 ve Zeus 28/45 olunca direk uridyum ile açmak. Ortalama; 1.400 Anahtara tamamlanır.

150 Ganimet Anahtarından 5 Parça çıkmaktadır. Aynı günde çok anahtar çok parça demek.

10 Anahtar gibi aça aça yaparsanız; 200 anahtar açsanız da 1 parça gelmeyebilir. Ama 150 anahtar gibi rakamlarla ard ard açarsanız. 5-10 parça değişiyor.

Ama istatistik olarak; 500 Anahtarda 15 Apis ve 7 Zeus parçası garantisi daima çıkar^^

Şans falan diyorlar ama ben 2 defa zeus apis yaptım^^ Apis: 45/45 iken zeus 25/45 olmaktadır. İstediğiniz kadar deyin şans şans, ama oyun kuralı galiba ^^

3. Şamil

Şamil User

Öncelikle teşekkür ederim ben aapi almakta acele ettim biraz bir tane apis var diğeri de 6 parça Zeus 1 parça ben olabildiğince hızlı 5 zetada falan 15-16 parça yapıp almak istiyorum da zeusu indirimle 500k uriye falan şu an 300k var o yüzden sordum .

4. ortalama 40 yada 50 parçada bir zeus parçası bulabilirsin.20 parça içinde bu 800 ila 1000 kutu demek..ama herşey şans.tek bir kutudan bir zeusu komple bulmuşluğum var...şansın iyiyse çabuk tamamlarsın.bol şanslar..

5. Bugün 200 tane açtım 4 parça zeus çıktı

6. .maxpayne

.maxpayne User

150 tane actim 2 zeus ciktı

7. Apis ile zeus çıkma oranı aynı değilmi? Apiside aldım bilsem 45 de bekletıp zeusu çıkarmaya çalışırdım. Belki apis çıkmayınca daha fazla zeus çıkardı

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

300-600 arasında bir kutuya alabilirsiniz. Evet aralık biraz fazla biliyorum ancak ortalama 15-30 kutu arasında bir zeus çıkıyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.