Zeus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 24 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 125 Kutudan zeus günü 4 parça çıkar mı arkadaşlar çıkması % kaç ihtimal size göre ?

NOT : 200 Veya daha fazla kutudan en fazla 220 kutudan 16 parça çıkarmış biriyim :)

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yüzde olarak vermek mümkün değil ama ben çıkacağını sanıyorum ve hatta 125 kutu bile 4 parça zeusa biraz fazla olduğunu düşünüyorum tabiki şans dahilinde olduğunu biliyorum ama pwp haritaları özellikle vru nun pwp haritasında zeusu mu tamamlamıştım diyelimki o haritada zeus buldunuz 30-40 dk başka bir pwp ye giderek şansınızı deneyin ve takrar vru haritasına dönün ben genelde bu şekilde yaparak tamamladım.

6KN bunu beğendi.
  3. melih

melih User

hayır kardes ben 200 anahtarda 3 tane zar zor çıkartıyordum 2 tane de oldu

4. Bu iş şansa bağlıdır ama Zeus günü genelde Apis çıkar :) Bu günlerde Apis tamamlayan çok olmuştur .p

Ama ben 125 kutuyu eğer Korsanda açarsan çıkabilir diyorum.

Saygılar ...

LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su

5. x-6 haritalarında çıkabilir bazen yada 5-3 te pwp ler de onemli

6. ben genelde 4-3 ve 4-2 de çıkardım ama tavsiyelerinizi dinleyecem sağolun :) peki aegis 5 lf4 9 iris full havoc gemim gamayı kamisiz yapabilirmi (SEPROM GEREKTİGİ KADAR VAR + KÜÇÜK VE BÜYÜK KRİSLERDE X3 SIKCAM)

7. 6KN

6KN User

çok rahat yaparsın x1 seprom la kaç vuruyorsun

8. 5900-7000 arası bazen geçiyor bile

peki 125 kutudan 3 parça zeus bulabilirmiyim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 May 2014
  9. 6KN

6KN User

pc kasmazsa yaparsın rahat rahat

ben 139 kutu açtım 3 hafta önce 3 parça çıktı ama dün 6 kutu açtım 1 lf 4 çıktı yani şans bişey diyemem

10. bende dün 25 kutu açtım 1 parça çıktı hemde son kutuda söve söve açtım 5 2 de zeus çıktı :D

11. 6KN

6KN User

bende toplama aşağı yukarı 350 kutu açtım 5 parça zeus 1 lf4 çıktı

sen iyisin yine 25 te 1

12. bn bundan önceki zeus ta. 40 anahtarda 6 apis parçası 2 zeus 1 lf4 çıkarmıştım :)

13. Peki sence ben 100 kutuda 4 parça, bilemedin 3 parça çıkarabilirmiyim ?

14. ben 1 gün 3 kutu açtım 1 lf4 1 bo2 çıktı ertesi gün yine açtım 2 kutu 1 lf4 çıktı :D

15. Tamam yav anladık :D bide bana cevap verin :D

16. 6KN

6KN User

vay baya şanslıymışsın

valla kardeş şanslıysan bulursun pvpde açmaya özen göster inşalla çıkarırsın

17. modum peki sizce 100 kutuda 4 parça çıkarmı

18. güncel ..............

19. cık cık cık çok ayıp :D

20. sen sussana ya :D :D yunus sence 100 kutudan 3-4 parça çıkarmı kardeşim ? :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.