Tartarus Hız Düşüklüğü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve guneslenenyarasa tarafından 3 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. az önce tr1 server ında oyuna restart geldi ve yetenekle birlikte olan tartarus hızım 621 den 577 e düştü daha gemiye 150bin uri vereli 30 dakika olmadı şaka mı bu
     
    berbar bunu beğendi.
  2. Daha da tartarusu kullanan kalmaz gemiyi bitirdiler 1 senelik ömrü varmış.
     
    lllecelll ve berbar bunu beğendi.
  3. sadece o değil halka da %85 kalkan veriyor
     
  4. gemiyi 200 bin uriye hızlı diye aldım sımdı hızı düştü nerde hak ?
     
  5. Arkadaşlar denge yaması olacağı aylar öncede paylaşıldı hatta hangi gemi özelliklerinin değişeceği ve uçuş düzenlerindeki değişiklikler bir bir açıklandı. Şimdi burda yazmanızın bir anlamı yok.

    Özellikle tartarus hızının düşürülmesi iyi oldu. Merkezinde dediği gibi trol bir gemi olarak kullanılıyordu. Halkaya gelirsekte herkes halka kullanıyordu şimdi seçenekler biraz daha arttı.
     
  6. denge yaması gelsin tabi ancak gemi yetenekleri süresi düşmesin
     
  7. Daha niye adı denge yaması oluyor ?
     
  8. Denge yamasının amacı gemi yeteneklerinden ziyade oyuncu becerilerinin ön plana çıkması için yapıldı. Gayet de yerinde bir düzenleme oldu. Artık özlediğimiz Vengeance Lightning ile oynayabileceğiz. :)
     
  9. kadir7751

    kadir7751 User

    aynen bende şimşek vega belki oyuna döner diye umut ediyorum bu yamadan sonra
     
    Sempatik.57 bunu beğendi.
  10. GÖÇEBE

    GÖÇEBE Guest

    Merhaba,

    Yamanın geleceği ve içeriği 20 Eylül 2017 tarihli bu yazıda belirtmişti. Gelecek adımların atılması için önceden duyrulmuştu zaten. Maalesef bu noktada yapabileceğimiz pek bir şey yok.

    Geri bildirim konusundan dönüş yapabilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
  11. oyunu iyi bilen biri hakikaten bunun denge yaması olduğunu anlar bence fazla söze gerek yok.
     
    Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  12. Kesinlikle sizlere katılmıyorum! Yıllar önce Aegis ilk çıktığı zaman uri ile alanlar da bu gün kalkıp urimizi geri verin mi dersin ? :D :D

    Ondan daha önceleri de 5 Goliath tasarımını 250k uri verip alanlarda şimdi nasıl açık artırmada sunuyorsunuz desin ?

    Yamanın geleceği çok önceden belirtilmişti. Bende 2 ay önce öylesine aldım 200k uri verip. Şimdi şikayetçi değilim. Ama gemiyi çıkartıp sonra öldürmek saçma oldu... %5 değilde %3,5 düşürselerdi daha mantıklı olurdu.

    Tortu gemisi hem güçlü hemde çok hızlı olması ile aklı kıt olanlara bile rahatlık veriyordu... Tıklama konusunda 80 yaşındaki nene den daha kötü olanlar için bile güzeldi... Böyle olur mu ? Olmaz! 621 Hız ne be :D
     
  13. tartarus çok güzel oldu 577 düşmesi yerinde bir karar artık kaçamazlar elimizden :D
     
  14. artık kullanılırsa(?) kacamazlar. . tartarus ne amacla bi gemi yani bu gemiyi almayı plansak kullanılma amacı nedir. bu yamadan sonra en pahalı gemi olmasının sebebi nedir 200k lık değeri nedir acaba .
     
  15. takemyhard

    takemyhard User

  16. Hayir tek bir sey soylicem yanlis anlasilmasin su 200k urimi geri versinler diyenler... Sanki duz 200 verdiniz indirim vip ile kaca kaldibiz gemiyide 200 geri istiyonuz faiz mi yapiyorsunuz.d.d.d.d.d simdi indirimsiz aldim derler ama yemezler .d.d.d.d
     
  17. contra sende ne alaka sımdı . veren vermiştir herkes indirim vip alamazki. ben de vip de ındırımde yoktu katlayıcı vardı 1 haftalık kastım aldım 1 haftada 200k verdik geri istemek tabi sacma sonucta kullandık zamanında faydasını aldık sorun şu ki geminin herheangi bi işlevi kalmadı sadece en azından hız gemısı olarak cıktı onn ıcın aldık biz 577 değilde 590 olsaydı sperhaedı gecseydi en azından cok mantıksız bi olay yaşanıyor suan.
     
  18. bak kardeşim basta ne güzel yazdım biz 200k verdik diye ? ne güzel yazmıssın katlayıcı alarak kastım diye katlayıcı ile kasan adam, ona asla 200k vermez yapmayın kardeşim... bak burdaki sıkıntı uri isteme değil. yeni lf4 geldiğinde herkes adet basına 100k uri harcadım diyor?= ya mantıken kardeşim 36 tane lf4 16 yapmak için sence bu arkadaslar 3,6m uri mi harcadı yoksa %30 +indirim günündemi yaptı? lf4 için gözyası döken arkadaslar bir dönemde buguyn indirim günü gelmedi diye aynı muhabbeti yaptı eskilerde. madem 100k ya bastın niye indirim günü gelmedi diye konular actın demekki 100k değil indirimle 50k ya mal ettin tanesini :) hani maksat laf olsun diye yazan sayısı 100 de 99 geri kalan 1 kişi haklıdır :)
     
  19. yalan söyleyecek bi durum yok vip için ind için o aralar param yoktu 1 hafta kasıp tamı tamına 200k verdik. olay o değil zaten .gmeinin bi işlevi kalmadı sorun orada. tama şimşek oyuna dondu dıyorlar bi yandan ama tartarus gıttı bu seferde bı anlamı kalmadı yani. bide insanlar 3.6 m lf4 geliştirdik filna derken insanlar ince hesap yapmıyor kaba taslak bı tutar veriyolar . iade edilcek diyelim misal yani zaten kimin ne zaman aldıgı ne kadar verdiği zaten görünüyor hadi iade edilse herkese 200k verilmez kim ne verdiyse onu verirler bu boş mhabete gerek yok anlıcagın .
     
  20. oben

    oben User

    vipin indirim paketinin parasını sen vermiş gibi konuşuyon onlar para değilmi vur üzerine 200 gecer.
    hala angarya işleri konuşuyorun asıl meseleyi konuşmadığımız sürece daha çok yamalar yeriz..oldu olacak tek tip gemi yapsınlar neden çıkarıyorlar..yoook çıkarırlarmı yolunacak kazlar var ya yüksek özellikte çıkar sat sonra yamala..ondan sonra biride cıksın desinki sanki sen gemiyi okadara aldın vip indirim yokmuydu..haaa bizim vip indirim bağımız var bittikçe gidip ordan alıyoruz..
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.