Öneri Gemi Yükseltme Modülleri

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by *mhmtaykn*, Aug 10, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Gemi yükseltme modülleri birleştire gelsin mi?

Poll closed Aug 17, 2020.
  1. EVET

    71.4%
  2. HAYIR

    28.6%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *mhmtaykn*

    *mhmtaykn* User

    Geçmiş etkinliklerde çoğu arkadaş gemi yükseltme modüllerine sahip olamıyorlar onun için birleştire gelsin. Oyuna yeni başlayan arkadaşlar için bu modüller çok önemli oluyor ama ne yazık ki hiç bir zaman alamıyorlar onun için düzeltilme yapılmalıdır.
     
  2. Solace pve modülü aylık girişlere veya birleştirmeye gelse iyi olur yeni oyuncular için onun dışında modüllerin çoğu zaten nadir olduğu için değerli o yüzden oyum hayır
     
    militaryship-3 likes this.
  3. PvP de önem kazanan modüllerin aksine Solace'nin PvE modülü tarzı modüllerin daha çok gelmesi taraftarıyım , sonuçta sadece kasılmaya etki ediyor ve bu da tam olarak yeni oyunculara gereken şey . Artık herkeste Solace mevcut , alması zor bir gemi değil .Bu modül birleştirmeye gelebilir ya da tıpkı Vengeance modülleri gibi galaksi kapılarında özel ödüllerden biri olarak bulunabilir . Birleştire gelmesi , etkinlikte kazanan arkadaşlara karşı bir ihanet olmaz diye düşünüyorum , sonuçta bir miktar malzeme harcanacak , malzemeler yoksa bu malzemeler kasılacak , oil , hibrit işleyici vs . Bende de solace modülleri mevcut , PvE modülünün birleştire gelmesi beni üzmezdi açıkçası .
    Diğer modüllerin birleştire gelmemesi konusunda sana katılıyorum , bazı modüller sadece önümüzdeki etkinliklerde zaman ayırarak elde edilebilecek şekilde bulunmalı , birleştire getirilip her an alınabilecek şekilde bulunmamalı .
     
  4. *mhmtaykn*

    *mhmtaykn* User

    Gemi yükseltme modülleri birleştire gelmesi oyun içindeki adaleti sağlayacak. Eski oyuncular aldı ama yeni oyuncular için zor oluyor.
     
    BelongDemirhan likes this.
  5. Oyunun kendi yapısı, fullenmek için ve bi yerlere gelmek için uzun bi süre bu oyunu oynamamız ve emek harcamamız anlayışında. Bu modüllerin gelişi de oyunun bu politikasına gayet uygun diye düşünüyorum. Bu modüller eski oyunculara paket halinde verilmedi. Onlarda zaman harcadılar. Ha kolay elde etmiş olabilirler ama yarın bigün sen de güçleneceksin ve sen de eskiyeceksin. Aldıklarının değeri saklansın istiyorsan, her gelenin bi anda senin gibi olmasını istemiyorsan kabullen bu durumu. Benim fikirlerim böyle.
     
    OĞUZ-KAĞAN[TÜRK] likes this.
  6. Eee o zaman yırtınmasaydık agatus etkinliğinde hız modülü için? Şahsen şuan bulunan sistem doğru bir sistem eğer modülün herkesde olmaması aşırı derecede dengeleri bozmuyorsa(hp link pet modülü gibi) o yüzden pveyi etkileyecek modüller harici diğer modüllerin nadir gelmesini doğru buluyorum
     
  7. *mhmtaykn*

    *mhmtaykn* User

    Benim gemim zaten full elit tüm modüller mevcut ben sadece yeni başlayanlar için birleştire gelmesini istedim. Yada yeni bir etkinlik olduğu vakit tüm modüller birleştire gelebilir.
     
  8. Titan.

    Titan. Guest

    Merhabalar,

    Dana önce buna benzer konu açıldığı için konunuz kilitlenmiştir. İlgili desteği buradan devam ettirebilirsiniz.

    İyi Forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.