Onaylama Çemberi Kalksın

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -Turuncu-, Jun 19, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Bot Çemberi kaldırılsın mı?

  1. Hayır, yararlı buluyorum botçular günden güne azalıyor ve bu sayede gerekli cezalar uygulanıyor

    0 vote(s)
    0.0%
  2. Evet, yararlı bulmuyorum botlarda bir azalma yok aksine oynayanlarıda olumsuz etkiliyor

    4 vote(s)
    100.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Turuncu-

    -Turuncu- User

    Merhabalar;

    Yaklaşık 14 yıla yakın zamandır oynayan birisi olarak yazıyorum dikkate alıp almamak iletip iletmemek TR yönetimine kalmıştır... Botlara karşı hiç bir zaman çözüm bulamadığınızı sizlerde oynayan oyuncularda farkında biliyoruz oyun yöneticileri 3. parti programlara karşı başarısızlığından dolayı, eskiden oynayan oyuncular; ''acaba kullanırsak ban yer miyiz'' tedirginliğinden tamamen sıyrılıp son bir kaç senedir yasalmışcasına neredeyse kullanmayanın kalmadığı ''ban man yok kullanmadan olmaz'' denilen bir oyuna dönüşmüş durumda. Neyse bunları zaten hepimiz biliyoruz aksini iddia eden satürnde yaşıyordur :) Bu şekilde oyunu kabul etmeyenler oyuna veda etti edenlerde eski günlerin hatrına veya ortamın hatrına bir şekilde devam etti ciddi bir oyuncu kaybının ardından bu zamanlara geldik... Şu oyuna getirdiğiniz bot çemberi hangi botçuyu mağdur etti? Ya da hangi botçu ban yedi? Cevap;hiç.. Aksine eliyle oynayanları mağdur ettiniz birşeyleri düzeltelim derken normal olan şeyleride bozdunuz... UBA'ya giriyorum bot çemberi çıkıyor, soruyorum size UBA'da ben nasıl bot yapabilirim? Bazen istemsizce gemi çemberden çıkıyor bugda kalıyor güler misin ağlar mısın... Madem bir şey yapıyorsunuz bir düşünün, biz bunu böyle getirelim koyalım DarkOrbit 3.parti program kullananlara oyunu dar ediyor desinler öyle mi?
     
    Dontforgetme likes this.
  2. .Mephistos.

    .Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

    Merhaba,

    Güncelleme ve fikir havuzuna açılan konularda anket eklenmesi zorunludur. Bölüm kurallarına uygun şekilde konunuza 24 saat içerisinde anket eklerseniz konunuz destek aldığı sürece bizde raporlayacağız.

    İyi Forumlar.
     
    Last edited: Jun 20, 2021
  3. DraydiBoy

    DraydiBoy User

    Burada düzeltme yapman gerekiyor. Sistem ilk geldiğinde haritalarda 4 saat boyunca bot görmedim ben 4 saat bak 4 saat toplamda 360 dakika, 360 dakika 21600 saniye az mı eyyy lütfen sözlerini düzgün kullan bigpoint anti bot sistemini yedirtmem :D
     
    ateistkeci and -Turuncu- like this.
  4. smoonrise

    smoonrise User

    Bencede bu uygulamanın sonlandırılması lazım zira artık amacına hizmet etmeyen görevini yerine getiremeyen bir önleme şekli olarak oyunculara gereksiz sorun çıkaran bir uygulama oldu . Bana kalırsa en baştan bu uygulama ve bu tür uygulamalara gerek yok , doğru düzgün bir tarama sonrasında kalıcı sert ve son derece ağır yaptırım cezaları ile banlamalar yapılıp Giş kurallarındaki vaatlerini yerine getirecek BP şirketi bundan daha mantıklı ve sağlıklı bir çözüm olamaz .
     
    DraydiBoy and -Turuncu- like this.
  5. -Turuncu-

    -Turuncu- User

    Forumda biraz acemiyim, konu ankete açılmıştır... Umarım gerekli desteği alabiliriz şimdiden tüm ilgili arkadaşlara teşekkürler, oyunun daha güzelleşmesi adına oy kullanarak destek olmayı unutmayın..
     
  6. DraydiBoy

    DraydiBoy User

    üzüleceğin bişi söylicem admin belirtmemiş ama güncelleme fikir havuzu kuralları var bu bölümde anketin belirli seçeneklerinin aktif olması gerekiyor. Sen bunları yapmadığın için konun kilitlenecek yeni bir konu oluştur admin bunu kitleyecektir.
     
  7. .Mephistos.

    .Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

    Merhaba,

    Bölüm kurallarına göre anketi açmadığınız için konunuz kilitlenip arşive kaldırılmıştır. Bölüm kurallarına uygun olacak şekilde tekrardan konu açınız.

    Aslına bakarsak sadece link eklemeyi unutmuşum :).


    İyi Forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.