10 saat oldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARİZMA__KAPTAN tarafından 28 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tam 10 saat oldu alpaya bir giridm çıkamıyorum yemin edeirm şaka gibi %50 şeref çektim görev bitircem hades yapıcam diye oyuna giremiyorum hangar değiştiriyorum orcuse geçemiyorum ama insan bi reset atar bir şey yapar bi açıklama yapar cidden sıktı artık ya

2. Bende de aynı sıkıntı var şuan. Zeta yapacaktım güme gitti. Normal kasılıyordum kapıya girdim oyun gitti. Giremiyorum şuan.

3. hayaligenc

hayaligenc User

Selam arkadaşlar,

Evet maalesef 16:30 gibi bazı TR sunucularımızda sıkıntılar yaşandığını öğrendik. Bunun bilgisini aldığımız gibi direk ilgili birimlere durumu ilettik. Söz konusu ilgili yetkililerden durumla ilgilenildiği bilgisini aldım.

Alınacak aksiyonları bende sizin kadar merakla beklemekteyim. Durumun ne derece can sıkıcı olduğunu biliyorum ama bilmenizi istediğim şey Türkiye Takımı olarak elimizden geleni yapmak için canla başla çalıştığımızı bilmeniz.

Son olarak bu durumla ilgili genel olarak merkeze yarın detaylı bir e-mail atılacaktır.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz,

selam ve muhabbetle...

.Sancak. bunu beğendi.