100 yeni görev taktik

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ♫♪Wεπιg↕нεŁÐ♫♪ tarafından 12 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. selamın aleyküm 100 yeni görevde 18.deyim 50 deadly batteraly istiyor bir taktiği varmı yaratığın pvpde 1 tane kesiyorum sonra yarım saat sonra1 daha bulabiliyorum bu gidişle görev bitmicekk

2. ۰V۰

۰V۰ User

Ayarlardan yaratık bildirimlerini aktif et. Başka da bir taktik yok bu görev için.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Açıkcası ۰V۰kullanıcımızın söylediklerine ek olarak benim de söyleyebileceğim bir şey bulunmamaktadır. Dilerseniz konunuz içerisinde diğer kullanıcıların görüşlerini alabilirsiniz. İstediğiniz zaman da konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
  4. InYourFace

InYourFace User

Bu 100 yeni görevi ben görev listesinde göremedim nasıl yapıyoruz?

17.500 Saboteur kesmenizi isteyen Sessiz Sabotaj görevini yapmalıymışım açmam için şimdi gördüm epeyce sıkıntılı sancılı olucak 5x haritalarını hiç sevemedim gitti :(

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Buradan 100 Yeni Görev Listesini görebilir, devamında da görevlerin detaylarına ulaşabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
  6. peki teşekkürler yardımcılarınız için