14 Sn Beta kapısı yapmak mümkün mü?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **__kewok__** tarafından 27 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG]

Evet. Sayın Modum ve arkadaşlar fotorafdada gördüğünüz gibi beta kapsısını 14 sn bitiren arkadaşlar var. Acaba bu kadar kısa sbir sürede nasıl bu kapı bitiriliyor çok merak ediyorum doğrusu? Sizce mantıklı bir cevabı varmı? Bence yok. Yorum açık buyrun arkadaşlar.

2. TanrıEru

TanrıEru Guest

Vaktinde kapılar ile ilgili buglar vardı o nedenden dolayı bu gemilerin süresi hala böyle gözüküyor orjinal sıralaması 5. sıradan yani benden başlıyor bu kapının :p

3. Kapıyı yaparken son npc'yi keserken diğer güne geçiliyor ve diğer gündeki kapıda geçirilen zaman sayılıyor. Ama artık böyle bir bug yok.

4. #Avicenna

#Avicenna User

yine de imkansız. 15sn zaten npclerin çıkış süreleri

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Buna benzer birçok konu açıldı ve bu konular içinde Darkorbit TR takımında en yetkili kişi olan @.Paradoks. adminimiz gerekli cevabı vermiştir.

İlgili konuyu buradan incelerseniz daha iyi olacaktır. Lakin kısaca özetlemek gerekirse, bu durum bir bug veya 3. parti yazılım kullanımı değildir.

İyi Forumlar.

6. Modum link koymuşsunuz inceledim.Lütfen forumd daha ilgili ve açıklayıcı bilgiler veriniz kesin çözüme odaklanın. Oyunu en iyi hala siz modlar getirebilirsiniz yapmanız gereken tekşey ilgilenmek. Sorunları çözmek.Günde 1-2 saat forumda çevrim içi olmakla. Bu iş yürümez. Açıklayıcı ve çözüm odaklı cevaplar azım bizlere yinede cevaplarınız için teşekkür ederim Modum. Sayın @.Paradoks. adminimiz 30-40 snyede bitirmek mümkün demiş. 14 saniyede bitirmek mümkün diye belirtmemiş. Sorumun cevabını alamadım. @.Paradoks. adminimiz demişki oyuncuları geri kazanmak için bitirilmiş kapı verilebilir. Yalnız bindebir. O şans banada vurdu geçen sene Bana birkez Gama kapısını verdiler bitirilmiş olarak ama orttalama yapım süresine göre verdiler. 14 sn yede yaptınn demediler. Kapı en iyi zamanlamalar bölümü tekrar gözden geçirilmesini arz ve talep ederim. Saygılarımla...

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Zaten bu talebi takım arkadaşımın belirttiği mesajdan sonra merkez ekibe iletmiştim. Oyuncuların bu tarz isteklerini dikkate alarak çalışma yapacaklarını düşünüyorum.