2023 Arşiv

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 18 Kasım 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. çok duygulandım.

2. TanrıEru

TanrıEru User

Bot kullanan arkadaşım var tutucu kullanan arkadaşımda var bug yapan arkadaşımda var hayatı boyunca bot kullanmamış arkadaşlarımda var herhangi bir klana üye olmayanda var her klana girip çıkmış olanda var sabah akşam bu oyunu oynayanda var bu oyuna haftada 2kere girende insanları oyuna göre kategorize etmiyorum ne kadar oyundan tanımış olsamda hepsinin kendine has bir karakteri var günün sonunda adamın tutucu bot bug kullanması onu karaktersiz biri yapmayacağı gibi bunları kullanmayanlarıda karakterli yapmaz kendime göre arkadaş belirleme standartlarım elbetteki var fakat darkorbiti oynama tarzı kesinlikle bunlardan biri değil :D

Ayrıca onun admin kankası bunun admin arkadaşı varmış gibi sohbetleri saçma buluyorum zaten maksimum yapabilecekleri kayırma chat banı atmamaları veya açmaları olur fakat onuda farklı bir görevli görünce zaten düzeltiyor emin olun konulara yeterince hakimim :p

3. malkoç34

malkoç34 User

bot tutucu sahini taniyan varsa bana maili versin yarin mail atalim belki onlar yardim eder :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bunlara para bakiyorlar aylik 50 tl ver istedigini yap :DDDDDDDD

4. ___EGE___

___EGE___ User

PrimeKuponu NEDİR NE İŞE YARAR

5. ateistkeci

ateistkeci User

Yolladığın sevkiyat robotunun hemen gelmesini sağlıyor,

Örneğin bunun 6 saati var Prime Kupon kullanınca direkt ödülümü alabiliyorum

6. bu değişiyor 1 ay kapalı kalınca 1 hafta vip 1 hafta indirimle başlıyor bir süre sonra teklifi 2 hafta vip indirim 10 saat güçlendirici 10bin ucb 100 e çıkarıyor 2 aydan sonrada teklifi 1ay vip indirim 40 saat güçlendirici 40 000 ucb100 50 Ekstra Enerji kronos kapısı olarak veriyor 2 aydan uzun olabilir ama 6 ayda sürmüyor.

7. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konu başlığınız yeniden düzenlenmiştir.

Sevkiyatta gönderdiğiniz toplayıcı modüllerinin anında dönüşümlerini sağlamak üzere kullanabilirsiniz.

@ateistkeci arkadaşımıza cevabından dolayı teşekkür ederiz.

İyi uçuşlar!

8. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Durumu denedim. Arada 5 dakikalık bir sapma var. Kapıyı inşaa edin; 5 dakika sonra Galaksi Kapıları bölümü kendini güncelliyor.
    15988.png

İyi Forumlar Dilerim.

9. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Belirli getiriler var işte :D genelde ganimet kutusundan kasmak daha mantıklı oluyor. Ancak henüz pek değerli olmadığından Obsidyen en mantıklısı olarak görüyorum. Uridium//Tasarım açısından.

10. titans___

titans___ User

TAMAM işte bende var diye söylüyorum karakterli de yapmıyor bot kullananı veya kullanmayanı hani ne alaka program ile oynuyorlar yani kendi bir şey yapmıyor hani botu kuruyor o oynuyor bu telefonun alarmını kurmak gibi oo ne kesdim diye de havalarından geçilmiyor hani arkadaşın olduğu olabilir zaten etkinliklerde bu botdakilerle grub da oluyor ben veya bir çok oyuncu chat de ts e de sohbet de ediliyor bir çok arkadaşları vardır tek sen de değilsindir bot kullanan veya kullanmayanların ben burda bilgisayar da ki program oynuyor bunun neyinden ne anlıyorlar diyorum birde işi öyle bir boyuta getirenler var ki adminleri var çıkmadı mı bu tür kişiler ben konya yolundayım yazdım bir filimden alıntı o nikle klanın biriyle baya uğraştım chat banı verildi ne alaka veya uyanık botçular diye botçulara laf sokan nik yazdım chat banı yedim e var ki admin tanıdıkları klan savaşlarında onların klanlarına adam sokup içerden bilgi verip kesenler oldu hani hangi haritada görev yaptıklarıyla alakalı ses kayıtları alındı kendisine sövülen kısımları maraşel kesmiş chate atmış bunu anlatıyorum benim sen vasıtasıyla bu şekil yapanlar var sonuç ne az dp i de botçu yakalarsam kendi şirketim de olsa senin arkadaşın da olsa keserim tr3 de tabi çarı falan olan varsa savaş oyunu bu diyorlar kendi şirketimden kesen oldu mu bende öyle mi diyorlar tr3 de V klanı vardı onlar başlattı şimdi ne oldular bu saydıklarım hayalim bit eksik olmasın bunlardan kısa ve öz olarak deyim zaten işten gel aç bunların zırvalıklarıyla uğraş nik değişip klandan çıkıp kasılıyor diye eksi yeme çıkmadan önce oyunu oynatmazlardı sonra dış şirketden adam getirtirler falan ha şimdi etkinlik dışında grub da girmem veya klanlara savaş açarım tek klan kurup diğer klanlara da girmem adam klana laf söyleyen şöyle şöyle yazyor abartmayın demek istiyorum istersen senin arkadaşların weinstein trump ingiltere de dük var bunlarla işleri olan veya putin şi ci ping ingiltere kraliçesi ile bile arkadaşlık yapabilirsin o beni rahatsız etmez zaten .

11. ödenmemiş borcunuz var diyor şaka gibi anlamadım bu işi

12. 21-10-2021 e kadar 14.90 tl borcunuzu ödemesseniz hesabınız kapanacak demek nedemek anlamadım sanki taksitlialışverişmi yapıyoruz

13. NO-ONE

NO-ONE User

ne bugu fixlediler nede yapana bir ceza geldi.Bu gidişle cezada gelmeyecek sanırım çünki yapanların sayısı gün geçtikçe artıyor.

14. anlaşıldı modum. Konu kilitlenebilir.

15. hayaligenc

hayaligenc User

Selam,

Burada ki konuyu incelemeni ve sorunun devam etmesi halinde support birimimizle irtibata geçmeniz rica edeceğim.

Teşekkürler.

16. dejavua

dejavua User

Delta kapısından her gün hermes çıkartabilirsin ama pazar günleri deltadan çifte kazanç etkinliğinden 2 hermes alamıyorsun her şekilde 1 tane alıyorsun. Ben yaklaşık 34 tane deltada 10 hermes yapabilmiştim biraz masraflı ve uğraştırıcı bir kapı :)

17. dejavua

dejavua User

34 deltanın, ilk 11 tanesinde bana da hiç vermemişti :(

ŞahFD bunu beğendi.
  18. dejavua

dejavua User

evet ilk 11 deltamda üst üste çıkmadı inatlaştım bende çıkartana kadar devam ettim :D

19. UCB

UCB User

bende pazar günü 6 delta yaptım hiç çıkmadı pazar günleri hermes çıkmıyor heralde bilen biri bilgilendirme yapabilirmi

20. çıkar çıkar

21. T-129ATK-

T-129ATK- User

bugu satıyorlar birde

22. tahir_47

tahir_47 User

adam 1 günde 191 milyar tp kasmıs akıl alır gibi değil, aylık sıralamadan bunu göremiyonuz bu da hesaplar kapanmıyo ayıptır ya

heatcontrol bunu beğendi.
  23. T-129ATK-

T-129ATK- User

biz sıradan oyuncular bile bunu görürken neden yetkililer hiç görmeleri halde hiç birşey yapmıyor :(

heatcontrol bunu beğendi.
  24. BUKANN

BUKANN User

çıkaran olursa yazsın lütfen