2023 Arşiv

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 18 Kasım 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. YARGU bunu beğendi.
  2. banka kredi kartı farketmiyor
    master vısa alıyor cunku

3. hayaligenc

hayaligenc User

Selam,

Herhangi bir gerekçe bildirilmedi maalesef :)

MüminPehlivan bunu beğendi.
  4. tr2-3 te sürrekli bağlantı kuruluyor diyor bendemi sorun var oyundamı ?

5. oyun yıne eskı halıne donuyr galıba kopmalar bağlanma sorunları bende de aynı sorun

6. bendede oldu simdi nasıl duzetırız

7. M.Mustafa

M.Mustafa User

aynısının tıpkısının aynısı gemilerim buglandı görülmüyor hangar değiştirmede çekemiyorum normal haritaya :D

Edit : Bir süre oyundan çıkıp bekledim ve otomatik çıkış alınca farklı bir hangara girdim askıda kalan ana gemime bu şekilde giriş yaptım.

Edit : Kapıya girince yine askıda kaldım :D

Son düzenlenen: 3 Ekim 2021
  8. TR1 de gitti :/

9. kapılar gg

10. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Sunucular arasında genel bir sorun yaşamaktayız. Bu sorun raporlanmıştır. İlerleyen süreçlerde bir gelişme olması durumunda Forum Kanalında paylaşılacaktır.

İyi Forumlar Dilerim.

11. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Eksikler var farkındayım. Ancak tam olarak müsait bir zaman bulamadım eklentiler için. Uygun bir zamanda eklenecekler listemde. :)

Güncel olmayan p.e.t tasarımları:
    https://board-tr.darkorbit.com//threads/p-e-t-kisisellestirme-s-s-s.127548/

*FastMonster* ve lEfe bunu beğendi.
  12. KomediaN

KomediaN User

hergün şirket değişip general olan tr 1deki arkadaşı birtek benmi görüyorum

13. Tr 1 ve 5 deki bugcu arkadaş bu işi meslek haline getirmiş son 1 aydir bugu yapinca bir eice geçiyor sonraki bugda mars şirketine geçiyor ve bu arkadaş Türkiye deki sorumlu yönetici veya support bir işlem yapmiyor kafamda deli sorular oluşmaya başladi bu bugcu oyuncu o zaman kollaniyor bugcunun gemisine girilip seyir defterine bakilirsa zaten nasıl bu bugu yapiyor sonraki hamlede oluşan açik oyun tarafindan kapatila bilir ama hala buna çözüm yada bir yaptirim yapmadiniz bunun klanindan en az 10 gemi bu işi yapip yüksek rütbelere geldiler bu iş nereye kadar gidip dur diyeceksiniz Türkiye yetkilisi artik masaya yümrüğü vurda bu oyunculari lav mi yapacan yap artik bir şeyler ….

BIÇAĞINTERSi bunu beğendi.
  14. milime0

milime0 User

oyun bitti resmen ilgi alaka 00000

15. melisa_61

melisa_61 User

zaten o klanda veya ittifak klanında admin var ufak tefek yaptığında bir şey olmazdı ama herkesin gözüne soktuğu için doğal olarak banlanma riski yüksek oldu.tr5 serverinde vale cenk feyz klanından kimse banlanmaz ne pushingden nede başka birşeyden bu klanlarla uğraşmayın gemileri banlanmadığı gibi sizin geminiz sıkıntıya girer chat banlanır id at der arkadaşı 5 dk açılır.şimdi doğruları söylediğimiz için biz ban yiyeceğiz yine.

16. TanrıEru

TanrıEru User

kafanızda soru oluşturacak bir şey yok ortada veya adminlerin oyuncuyu bilerek kayırdığı bugu yapan arkadaşı da tanıyorum görevlileri de eskiden beri az buçuk tanıyan bilen bir oyuncuyum :D kendi kafanızda entrika oluşturmayın arkadaşlar bu oyunun merkez ekibi yıllardır böyle ilgisiz ve alakasız polonya serverlerinde bunları açık şekilde görebilirsiniz :p ne oyuncu suçlu ne ülke takımı bakın kendi işinize

17. N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2021
  18. TanrıEru

TanrıEru User

:D ne saçmalıyosun anlamıyorum bu kadar kafanıza takmayın darkorbitin ilgisizliğinden bahsettim klasik rizeli kendi kendine kudurmaya devam et :D

ŞahFD bunu beğendi.
  19. tryhardD

tryhardD User

Hadi rütbe işini saldık alsın tepe tepe kullansın isterse dalga 2500'lere çıkıp oyunu çökertsin:D Şu tutucu kullanan kolsuz sürüsünü oyundan temizleyip hataları düzeltseler razıyız :oops: (k.bakmayın unutmuşum o ekiple tutucu kullanan ekip aynıydı sanırım:D)

cahitbatuk bunu beğendi.
  20. lEfe

lEfe User

Yeni roket atarların yapım malzemelerinde
    Örneğin;
    Hydra için 4.800 Tetrathrin
    Neptün için 6.400 Bifelon
    Triseklion için 3.200 Kyhalon
    Haftalık görevler ve kutular dışında başka nasıl elde edilir?
    Kolay yolu ne