30 Bin Chromin'e 800 Rinusk Çok Az Değil Mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 9 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu?

1. Evet.

100,0%
  2. Hayır.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chromin kolay kazanılan bir şey değil. Hele 30 bini. Ama 800 rinusku kolayca kazanabilirsiniz. Bana kalırsa en az 6000 rinusk ile takas edilmeli.

ateistkeci bunu beğendi.
  2. ateistkeci

ateistkeci User

800 Rinusk gerçekten çok az bir miktar arttırılması gerekiyor

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  3. MrWho

MrWho User

bide şöyle düşünün ben pala kasıyorum zeta yapıcam zaten sürekli hooooop direk zetanın ödülü pro lazer de geliyor bl haritalarına uğrayan kalmaz. reyim olumlu ama gerçekleşirse kötü olur..

4. Chromin etkinliği sınırlı zamanlarda geliyor ama bl haritaları hep orada duruyor :)

5. sevval09

sevval09 User

Evet az cidden bana lazım değil ama lazım olan arkadaşlar için oyum olumlu 800 rinusk 10 dakikada kasılıyor

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Siz oyuncuların görüşleri elbet bizler için önemli fakat bu konuyu kendi fikirlerinizi açık bir şekilde beyan edecek eşsiz tasarımınızı veya fikrinizi bizlerle bölüm kurallarına uygun olarak paylaşırsanız size yardımcı olabilirim. Kurallara aykırı açıldığından dolayı konunuzu kilitlemek zorundayım.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.