5-2 Haritası için Nyx

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5-2'de Nyx olsunmu ?

1. Evet

oy sayısı 4
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Arkadaşlar herkez biliyorki şirketlerin x-1 , x-4 , x-5 ve x-8 Haritalarında Nyx bulunmakta benim fikim bu Nyx 5-2 haritasındada bulunmalıdır Şimdi neden diye sorabilirsiniz
    Sizlere şöyle yanıt vermek istiyorum Genel olarak konuşmak gerekirse korsan görevi alıyoruz ve 5-2 Haritasına gidiyoruz görevleri bitiriyoruz yeniden görev alcaz ama 1 dünya yol gidiyoruz Yada gitmeden patlıyoruz yani buda sıkıcı hale getiriyor İnsanı Vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim

Bazı arkadaşlar şöyle diyebilir Neden 5-2 ? neden 5-3 5-1 değil orada korsan haritası değilmi ? gibi sorulara yanıtım şudur
    Yani Yine genel olarak konuşayım oyunda gördüğüm oyuncuların nerdeyse tamamı 5-2'de korsan görevlerini yapıyor Yani görev map belirlemediyse belirlediyse o ayrı Diyeceğim budur cevaplarınız için genede teşekkür ederim

2. MKS-705

MKS-705 User

olsun olabilir +1

ama verilcek cevap bunun için köklü bir değişim olacaktır ondan dolayı değişmemesi yönündeyiz...

3. Merhaba ,

Arkadaşlar daha önceden açılmış olan Buradaki konudan desteklerinizi devam ettirebilirsiniz.

Genel Hatırlatma : Ayrıca bölümde konu açmadan önceden açılmışmıdır diye arama yaparak kontrol ediniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.