Öneri 5-2 'ye Görev Kulesi Konulsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crazytr123 tarafından 17 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5-2 ye Görev Kulesi Konulsun mu?

1. Konulsun

oy sayısı 32
    88,9%
  2. Konulmasın

oy sayısı 4
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crazytr123

crazytr123 User

Arkadaşlar malumunuz oyuna girilemediği zamanlarda tek girilebilen harita 5-2. Lakin çoğumuz ekseriyetle farklı haritalarda oluyoruz ve farklı görevleri yapıyoruz. Böyle bir öneri ne kadar geçerli ve makul bilemiyorum ama 5-2'de de bir görev kulesi olsa en azından 5-2 görevlerini alır yaparız diğer haritalara giriş yapılana kadar.

Bilmiyorum böyle bir şeyi modlar üsttekilere iletir mi, iletseler bile ne kadar kâle alınır meçhul. Fakat denemekte hayır var deyip şansımı deneyeyim dedim. Sizce de mantıklıysa destek verirseniz sevinirim.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle açtığınız konu Güncelleme ve Fikir havuzu başlık altına aittir. Konunuz Güncelleme ve Fikir Havuzu Sistem ve Kurallarına uygun değildir. Bu sebepten dolayı konunuzun kilitlenmesini talep edip Güncelleme ve Fikir havuzunda yeni konu açıp gerekli destek geldiğinde raporlarımıza eklenmesini sağlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. ateistkeci

ateistkeci User

5-2 görevleri önemli bir yere sahip olduğu halde görev kulesi olmaması hata bastım olumluyu :)

crazytr123 bunu beğendi.
  4. kesinlikle olabilecek bir fikir bencede gelsin

crazytr123 bunu beğendi.
  5. Gelmesi lazım :)

crazytr123 bunu beğendi.
  6. bence bu şekıl mantılı

crazytr123 bunu beğendi.
  7. Bence de olmalı .
    Hem görev almak için oyundan çıkış alman lazım çünkü hangar da değişemiyorsun .

crazytr123 bunu beğendi.
  8. crazytr123

crazytr123 User

Sayın modum siz taşıyamıyor musunuz bu kadar arkadaş da destek vermişken yeniden açmak destek kaybına yol açacaktır. Benden ordan açmam gerektiğini bilmiyordum konuyu. Ricam taşıyabilirseniz çok memnun olurum..

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ne yazık ki konunuz Bölüm Kurallarına uygun değildir. Taşıma işlemini gerçekleştiremiyoruz. Kilitlenmesini talep edip konuyu tekrar uygun bir şekilde açmanız gerekmektedir.

İyi Forumlar.

10. crazytr123

crazytr123 User

Arkadaşlar desteklerinizden ötürü hepinize çok teşekkür ederim ama yanlış açmışız. Kuralına uygun olarak tekrardan açıcam. Desteklerinizi tekrardan esirgemezseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim. Bir ricam daha var. Oyunuzu kullanırken mutlaka yorumda yapın ki konu gündemden düşmesin daha çok destek alalım.

Sayın Modum kitleyebilirsiniz.

ateistkeci bunu beğendi.
  11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir. Umarım konunuz tekrardan gereken ilgiyi görür.

İyi Forumlar.

crazytr123 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.