Aklıma Takılanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 12 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Soru 1) Darkorbii kaç zamandır hayal ettiğim cephane deposunu kaldırarak gayet hoş bi iş yaptı. Ancak, benim eurom dolu olmasına rağmen hala euro vermeye devam ediyor, bu değiştirelemez mi? Ayrıca eskiden ACM-1 ( en basit mayın ) verirken, artık bu mühimmata rastlamıyoruz. Neden kaldırıldı?
    Soru 2) 1 kaç ay evvel, açık artırma sistemini değiştirerek, goli, venga, citadel vb. gemilerin tasarımlarını getirdiniz, sağolun. Ancak, dikkatimi çeken bir kaç husus var. Örneğin FB-X Cpusu ( Yakıt Satın Alım CPU ) neden ihaleye konmadı. Aynı zamanda, tüm güçlendiriciler varken CD-BO1 desteği (Yükleme desteği) hala ihaleye gelmedi. Ayrıca, PET protokolleri de ihaleye düşmedi? Bunlar hala neden yoklar?
    Soru 3) Neden RSB, EMA gibi x3 zamanı çıkarılan ürünler, ısrarla ve hala , bu saatlerde çıkarılmaya devam ediliyor? Normal zamanlarda çıkarılsa, bir problem mi olur?
    ha aklıma şimdi gelmişken,
    Biz klan savaş istasyonu kurunca, normal zamanlarda, 30 dk açık kalıyor, korumaya girince 60 dk. giriyor. Ancak adamlar, KSİ kurduklarında, 30 dk. açık klan istasyonun, 14 saat koruma aldığını görüyoruz. Bunu sebebi nedir? İstasyon yapım yani inşa süresinin uzunluğu mu? Yoksa deflektör gelişimi mi? Kesin bilgi alırsam se
    Saygılarımla!

"Kedi Sıçraması: Savaş istasyonu haritasına sıçrayın ve doğrudan üsse gidin. Hem de hiç sorunsuz.
    Kırmızı Alarm: İstasyonunuz saldırı altında mı? Düşmanlar modüllerinizi mi yıkıyor? Artık gerçek zamanda uyarılacaksınız!"
    Kedi sıçraması nasıl yapılıyor? Yani oyun sayfasının neresinde kullanıyoruz?
    KSİ kurdum, saldırı oldu ama bana uyarı gelmedi? Yoksa bbu uygulama kaldırıldı mı?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2014
  2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Flood yapmak forum kuralları gereğince yasaktır. Tekrarında cezai işlem uygulanacaktır.
    ilk sorunuzdan başlayarak cevap vereyim ikramiyeler için buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Kutu içerikleri sürekli değişmektedir. İhalede sizleri memnun etmek için eklenene özellikleridir bütün hepsinin eklenmesi şuanda söz konusu değildir bu konuda bir bilgi verilmedi eklenip eklenmeyeceğine dair. X3 zamanında çıkan özel cephanelerdir sürekli olarak dükkanda olsalardı eğer bir özelliği kalır mıydı? Savaş istasyonu sorunuzada gelince akşam saat 7 ile 10 arasında 5 kat daha fazla zaman vermektedir ayrıntılı bilğiye buradan ulaşabilirisiniz.

Keyifli Forumlar

3. hiç bir soruma tatmin edici bir yanıt VEREMEDİĞİNİZ için teşekkür ederim. Resmen cevap vermek için cevap vermişsiniz. Bilmiyorum deseydiniz daha ziyade geçerdi!

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Acaba bu kadar fazla soru sorup daha ne bekliyorsunuz biz klavye hambalımıyız ?

İyi forumlar

5. 1- d.o yönetiminin kanaatidir neden yok :)
    2- bazı şeylerin gelmesi gerekebilir lakin eskiden buralar hep tarlaydı hiç böyle tasarımmış gemiymiş vb. yoktu :) bunada şükür etmek lazım,belki zamanla onlarda gelir
    3- tahminimce alacaklar alsın malzemesi azalınca kassınlar diye tahmin ediyorum.yoksa 7/24 savaş olur haritalarda.farkettiyseniz çarşamba dan sonra haritalarda baskın daha az olur elitlerin azalmasına bağlı olarak.(malzemelerini aylık olarak alanları hesaba katmazsak tabi)
    4- akşam yoğunluk zamanlarında daha fazla zaman veriyor diye biliyorum istasyon. sihirbaz modumda yazmış 5 kat diye zaten

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  6. Ben size, bana cevap vermeniz konusunda emir falan vermiyorum. Ha, klavye hamballığı ile ilgili şikayetiniz varsa da üstlerinize serzenişte bulunun bence. Bir dahaki sefer de daha az soru sorarım.
    ( NOT: Acil cevap verin falan da demedim, bunu da belirteyim)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

O zaman hitap şeklinize dikkat ediniz.Arkadaşım emek veriyor orda kimsenin haddine düşmez onu yargılamak.

İyi forumlar

8. Tarafsız gözle baksaydınız haklı olduğumu anlardınız. Size de bizler gibi oyuncusunuz, mod olmadan önceki halinizi düşününüz. Neyse, ben sormadım, siz de cevap vermediniz.
    Konuyu kilitleseniz de olur.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Size verilen bir hizmete -Resmen cevap vermek için cevap vermişsiniz- böyle bir cümle ile karşılık vermekmi sizin haklılık anlayışınız ?

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.