Anasayfa yine çöktü.

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve cabbarşah tarafından 4 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. cabbarşah

cabbarşah User

selamlar, anasayfa yine çöktü. sunucunuz kötü ise evimde kendi sunucum var. cüzi ücret karşılığında bir kısmını bigpointin kullanımına açabilirim. en az 2 tr sunucusunu rahatlıkla kaldırır.

titans___ bunu beğendi.
  2. oyuna giremiyoruz ya şaka gibi
    edit: şuan düzeldi sanırım

Son düzenlenen: 4 May 2021
  3. bende hala düzelmedi :)

4. titans___

titans___ User

bende anlamadım nedir hala giremedim,clienti silip tekrar mı yüklesem bir kere öyle yaptım tüm indirmeleri sildim girmiştim hani aynısını mı yapmak lazım .

5. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Takım Liderimiz tarafından acil bir şekilde raporlanmıştır. Herhangi bir bilgilendirmede sizlerle paylaşılacaktır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

İyi Forumlar.

6. Merhaba ben de oyuna giriş yapıyorum fakat beni beyaz ekran ve üstte sas.bsecure.com yazan bir sitenin linkini gösteriyor dünden beri bu şekilde yardımcı olur musunuz. teşekkürler.

7. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Sorununuz halen devam ediyor mu ?
    Lütfen istemci ön belleğini temizleyip tekrar deneyebilir misiniz?

İyi oyunlar dilerim.

8. cevabınız için teşekkürler fakat istemci önbelleğini nasıl temizleyebilirim

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İstemci'de üst menü'de Ayarlar yazan kısımdan alt bölümde yazıyor.

10. teşekkürler yaptım fakat düzelmedi hala beni sas.bsecure.com adlı yere yönlendiriyor bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi hiçbir hesabıma giriş yapamıyorum.

girebildim sonunda nasıl düzeldiğnii bilmiyorum ama dns sıfırlama gibi işlemler de yaptım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 May 2021
  11. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Merhabalar,

Sorununuzun çözülmesine sevindim. Tekrar bu sorunu yaşarsanız lütfen Support ekibimize rapor edin.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 12 May 2021
  12. levent403

levent403 User

.-Şimşek-. Oyuna başla dedikten sonra bağlantı koptu diyor sürekli oyunda mı bende mi sıkıntı ?

13. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Böyle bir sorunla daha önce karşılaşmadım veya karşılaşanı duymadım. Bir başkası tarafından şifreniz biliniyor mu? Şifrenizi ve mümkünse kayıtlı e-mail adresinizi değiştiriniz.

İyi Forumlar.

14. katılmakla kalmıyor imza atıyorum kardeş eposta gelmiş kod gelmiş hesaba girmiyorum diye 1 hafta vip felan etkinlikde var buyur etmişler bir baktım ki aman allahım oyunu indirdim kapıdan atlayınca istemciyi kapatıp açmak gerekiyor hiçbir şey yapılmıyor oyun hiçde oynanmıyor hakaret ve küfürlü mesajlar atıp supporta kapatı tekrardan