Arge Dizilimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± tarafından 16 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dizilim bu şekil olduğunda Kısmet II açılmıyor, bu 24 argelik kalın sıkım şeklinde oluyor +3 ekstra var toplam 27, sadece kalkan enerjisinden alınıp kısmet I e verilmiş, ama böyle yapınca Kısmet II açılıyor mu asıl sorum bu?
    Gemi Gövdesi I 2/2,
    Mühendis 1/5,
    Kalkan enerjisi 2/5,
    Depocu 2/5,
    Yanıltma manevrası 2/2,
    Gemi Gövdesi II 3/3,
    Kısmet I 2/2,
    Kelle Avcısı I 2/2,
    Kalkan sıklığı 5/5,
    Bağlayıcı Işın 3/5,
    Kelle Avcısı II 3/3
    -
    Burda da 21 arge kalın sıkmaya baktım ;
    Gemi Gövdesi I 2/2
    Mühendis 1/5
    Kalkan Enerjisi 2/5
    Kelle avcısı I 2/2
    Gemi Gövdesi II 3/3
    Kalkan şıklığı 5/5
    Ayarcı 3/5
    Kelle Avcısı II 3/3

27 argede ilk dizimde Kısmet II açılmadı nedense demoda, ama 21 argede kalın sıkma şeklinde dizip daha sonra Depocu ya 2/2 verip, Kısmet I e 2/2 verince sonrasında Kısmet II açıldı.Yani 2+2=4, 3 argede Kısmet II hesaplarsak toplam 28 argede kalın sıkma+ Kısmet II de açılmış oldu.Şimdi..Olayın sonucu özetlen şu oluyor, 24 şeklinde dizip sonradan Kısmet II yi açamadım demoda, ama önce 21 şeklınde dızıp sonradan belırttıgım gıbı 28 e tamamladıgımda açabıldım.Yani Yanıltma manevrası 21 lik dizimde boş kalmış oldu.Neden Kısmet II açılmıyor başta ki dizimde? Oyundada deneyeceğim çünkü bir aksaklık olmasın sonra? Bilgisi olan var mı?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Burada bulunan konuyu inceleyebilirsiniz.Bende şimdi sizin durumunuzu deniyicem nasıl olduğunu :D

İyi forumlar

3. Normalde açılması lazımdı öyle umuyordum yani ama açılmadı demoda.Linkide inceledim ama benim dediğim gibi dizim olayına net bir cevap çıkmıyor.Ben 27 lik diziyorum şuan Bağlayıcı ışın 3 te, Kelle Avcısı 2 de yarın 1 daha atıcam 27 olmuş olcak tam:D Ordan kısmet II yi halledicem demiştim ama şimdi bu durum olmadı, güzel cevaplar bekliyorum:D

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şuanda kafam basmadı diyebilirim :D Diğer üyelerimiz yorum yapabilirler sabah ilgilenebilicem anca . Çünkü kafam karıştı :D

İyi forumlar

5. Allah cezamı verdi:D sil baştan..konuyu kitleyebilirsiniz.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir :D

İyi orumlar

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.