ARGE YARDIM !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hakann144 tarafından 5 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hakann144

hakann144 User

Arkadaşlar ilk önce herkese iyi forumlar goliath enforce kullanıyorum lf3lerim tam 2 iris gerisi flax var 500 bin küsür uridumum var ben bunu nasıl harcamalıyım argeye ver diyenler var arge nasıl kullanılır biri anlatabilirmi teşekkürler.o_O:cool:

2. Merhabalar;

Şuan kaç argeniz var peki bunu yazmamışsınız?

İyi forumlar.

3. hakann144

hakann144 User

1 Defa gemi gövdesine vermişim Arge puanı dağıtıldı 50 vardı 1 kullanıldı falan yazıyor anlamışsınızdır galiba pek bilmiyorum arge nasıl kullanılır birde şuan günlük dosyam 31 miş gerkli 33 teşekkürler

4. Merhaba ,

Sanırım 1 arge Gemi Gövdesi 1 yeteneğine vermişsiniz. 2. arge olunca bunu da aynı yere vermeniz daha iyi olacaktır.

Pilot profili/Yetenek Çizelgesi
    Pilot Profili/Yetenek Çizelgesi Görsel Anlatım
    Yetenek Profilime Tarzımı Nasıl Yansıtırım?

İlgili konuları inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. 3. İrisini uri ile alabilirsin geri kalanı argeye dagıtabilirsin indirim paketi cekerseniz tahminimce emin degilim ama 20 kadar argeye sahip olabilirsiniz.

6. hakann144

hakann144 User

Genel arge mantığını anladım şuan geri kalanı argeye harcamak mantıklımı yeşil kutu falan açmıyımmı birde 20 arge puanını hangi yeteneklere dağıtmalıyım sizce yeteneklerimi sıfırladım şuan teşekkürler

7. Gemi Gövdesi=2/2
    Mühendis=1/5
    Kalkan Enerjisi=2/5
    Kelle Avcısı=2/2
    Gemi Gövdesi II=3/3
    Kalkan sıklığı=5/5
    Ayarcı=3/5
    Kelle Avcısı II=3/3
    21 arge kalın sıkmayı yapın ilk once daha sonra
    Gemi Gövdesi=2/2
    Mühendis=1/5
    Kalkan Enerjisi=5/5
    Kelle Avcısı=2/2
    Gemi Gövdesi II=3/3
    Kalkan sıklığı=5/5
    Ayarcı=3/5
    Kelle Avcısı II=3/3
    24 argeye gore dagıtabilirsinlz
    Edit: daha sonra ayarcıyı yanıltma manevrasını vb sekilde dagıtmaya devam edebilirsiniz.

hakann144 bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Bu arada kalın sıkmaya göre dağıtmanız iyi olacaktır. En az 21 arge ile oluyor fakat en doğrusu 24 arge ile kalın sıkmaktır.

21 Arge ile Kalın Sıkma :
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    -------------------------------
    24 Arge ile Kalın Sıkma :
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

İyi forumlar.

hakann144 bunu beğendi.
  9. hakann144

hakann144 User

öncelikle cevabınız için teşekkürler kalın sıkma göze hoş geliyo kesinlikle katılıyorum peki burdaki puanlar saldırgan kimlikmi oluyor saldırgan gitmek istiyordum da ben türk mantığı daha çok damage :D:rolleyes:

10. Merhaba ,

Şimdi her ikisi de aynı şekilde saldırı + savunma mantığı ile ilerliyor. Tek fark 21 arge ile olursa kalkan gücü biraz zayıf oluyor 24 arge ile olursa yüksek oluyor. Çünkü 21 arge'ye göre Kalkan Enerjisi : 2/5 ( 3 tane eksik ) fakat 24 arge'ye göre Kalkan Enerjisi : 5/5 oluyor.

İyi forumlar.

hakann144 bunu beğendi.
  11. hakann144

hakann144 User

Öncelikle forumda modaratörler olsun üyeler olsun bu kadar ilgili sorulara hızlı cevaplar sıkılmadan açıklayıcı bir şekilde cevap verdikleri için teşekkür ediyorum :)ama son bir sorum daha var:D bu kadr uriyi argeye harcamak mantıklı mı yani şuan droit tasarımım gemi tasarımım yok yeşil kutu açarak belki gemi tasarımı çıkarabilirim goli

12. O isler sansınıza kalmıs bir durum belkide 4-5 lf4 bulabilirsiniz belkide hic belki tum tasarımlar gelir belki sadece enforcer bana kutudan cok cıktıda enforcer onun icin dedim
    Edit: arge gelismenize yardımcı olur

13. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır. :)

Herkes kendine göre düşüncesini yazıyor yani bunları belli bir süre sonra değerlendirip karar verecek olan yine siz olacaksınız. :)

İyi forumlar.

hakann144 bunu beğendi.
  14. hakann144

hakann144 User

24ARGE ile kalın sıkma tahmini kaç seprom istiyor ne kadar sepromum olduğu skylabdaki değermi teşekkürler herkese iyi forumlar

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba

Verdiğiniz her Argeden sonra,bir sonraki Argenin maliyetleri hakkında bilgi vermektedir.

Skylabta bulunan Seprom miktarınıda sağ üst köşedeki rakamdan öğrenebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

16. hakann144

hakann144 User

24 arge için kaç seprom gerekiyor mesala benim şuan seprom rafinerimin deposu 500 elimde 350 var bu seprom rafinerimi kaç seviye yapmam lazım bundan sonra konuyu kilitleyebilirsiniz teşekkürler

17. 24 arge kalın sıkma dizilimi için hesap yaptım 28.200 çıktı ama atladığım veya yanlış yer yoksa tam bu kadar ediyor.

hakann144 bunu beğendi.
  18. hakann144

hakann144 User

28.200 seprom vaoovv:eek: bu baya fazlaymış ya ben arge puanlarıını uriyle alsam bile bu 28.200 seprom nasıl üretebilirim sayın orakl:D

19. eray

eray User

rafineriyi 20. seviye yaparsan saatte 189 seprom üretir.Depoda 9079 seprom alır yani 6-7 güne filan üretir.Eğer rafinerilerin 20. seviye değilse yapmanı şiddetle öneririm.Seprom için olmasa bile kredi kasmak için kullanabilirsin.

20. hakann144

hakann144 User

daha seprom rafinerem 2 lvl en yüksek rafinerim solarla temel onlarda 5lvl:confused::( seviyeleri srtırmaya çalışıyorumda bazen birrinden üretmemeye başlıyo o zamanda seviye atlatmak zor oluyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.