Asia1 server oyun yükleme ekranında kalıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BobMarleyFaruk tarafından 3 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar.
    1 haftadır oyuna giremiyorum Oyun yükleniyor ekranında kalıyor öyle saatlerce bekle değişen bişey yok.. asia1 serverinde hungar suportuna yazıyorum oyun iyi problem yok diyor. türk suportuna yazıyorum biz ilgilenmiyoruz diyor.Bu nedirya. Kim yardımcı olacal bize bu sorunu yaşayan ts de bi çok arkadaş var. Yabancı adminlerden hayır yok ben sizlerden yardım istiyorum benim problemim nedir.(tüm tarayıcılar denendi çerezler temizlendi flash güncellendi son sürümde.)

Bi çözüm bulalım bikerede şu oyun oyuncularına sahip çıksın. Ben diğer adminlerden hayır beklemiyorum türk adminler yardımcı olsun bana .

47OkYaNuS47 bunu beğendi.
  2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Türk support ekibinin size dediği gibi bizlerin maalesef müdahale yetkisi yok. Burada belirtilen sıralı çözümleri deneyip, tekrar oyuna giriş yapınız. Sorun çözülmediği taktirde oynadığınız serverdeki destek birimine sorunun çözülmediğini belirtin. Onlar size yardımcı olacaklardır.

İyi oyunlar.

3. Asia 1 o serverde ne işin kalabalık mı

4. adminim sizlerden ricam supportun bana yardımcı olması. discordaki admin bana , oyuna ihtiyacın yok para yatırmaya ihtiyacın yok başka şeyler yap düzeltemeyiz dediler. .oyun yükleme ekranında kalıyor farklı pc lerdede deniyoruz ama girmiyor .arada kalmış olabilir hesabım. . Artemisten yazarsa hesabıma bakarlar iletirmisiniz artemis hanıma.

5. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Maalesef bu tür konularda bireysel destek sağlamıyoruz. Sorun hakkında destek birimine açıklayıcı bir şekilde sorununuzu anlatıp, hesabınızın kontrol edilmesini istediğinizi belirtin. Destek birimi size konu hakkında yardımcı olacak ve sizi yönlendirecektir.

İyi forumlar.

6. evet hesabıma giriş talep ettim türk suportundan .hesap asia1 serverinde global server .inşallah kabul ederler . Yardım alabileceğim tek türk suportları kaldı başkalarından hayır yok.

Daha öncelerdede tr sserverlerinde bu problem olmuştu giriş ekranında kalıyordu sonrasında düzelttiler şimdi asia1 serverine oluyor cok kişide var problem ama sorun olmadığı hakında direityor hungar suportu.

7. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

değerini bilin değerini :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.