Bağlantı Koptu Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve byturbo_ tarafından 9 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. byturbo_

byturbo_ User

sunucuya bağlanılmıyor diyor genel bir sorun mu ?

2. Bende de aynı sorun var
    Edit: düzeldi

3. bende daha düzelmedi sizde durumlar nasıl

4. bende de sorun var tekrar deneyeceğim ebedi kapıdaydım çok kötü oldu

5. oyun ne bi duyuru yapıyor ne sorun düzeltiliyor bu ne saçma bi düzen

6. byturbo_

byturbo_ User

sorun devam ediyor mu ?

7. düzelmedi hala

8. dinozors12

dinozors12 User

aRKADAŞLAR oyun yükleniyorda kalıyor son 1.5 saattir neden böyle ?

Arkadaşlar saat 10:30 dan itibaren oyun yükleniyorda kalıyor ne oldu sunucuya ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Haziran 2021
  9. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Sorun hala devam ediyor mu?
    Ediyor ise Support takımımıza bir ticket atmanızı ve incelemeleri beklemenizi rica ediyorum sizden.

İyi Forumlar.

10. dinozors12

dinozors12 User

Atıyorum ticket fotoğraf ile birlikte teşekkürler

11. sorun hala devam ediyor ticket attım 2 gün içerisinde dönücez diyor. Ben 2 gün oyuna bağlanmayı mı bekleceğim ? yani bunun bu çözümü yokmu test sunucusu gayet çalışıyor tr neden açılmıyor ?

12. dinozors12

dinozors12 User

Support takımına nereden ulaşacağız

13. test sunucusu bile açıkken tr sunucusunun bu kadar saat düzeltilememesi ve kimsenin yardımcı olmaması çok saçma. destek ekibi ne iş yapıyor çok merak ediyorum.

14. .Mephistos.

Merhaba,

2 iş günü geri dönüş süresi var bu biletlerin evet ama kesinlikle 2 gün sonra dönülecek diye bir durum söz konusu değil benim takıma girmeden önce de sorunlarım oluyordu ve ticket attığım zaman 40 dakika geçmeden geri dönüş alabiliyordum.

2 İş Günü Ne Demektir? Konumuzu inceleyebilirsiniz.

Support Takımımıza nasıl ulaşacağınız aşağıdaki linklerde mevcuttur.

Destek Ekibimiz Oyuncularımıza Yardımcı olmak adına var gücüyle çalışıyorlar merak etmeyiniz. Böyle genel bir sorunun çözümü Ülke Takımı Değil Merkez ekibin elindedir. Ben sadece sorunun incelenip Merkeze İletilmesi için süreci hızlandırmaya çalışıyorum sizler ticket atmazsanız bu sorunu daha fazla beklemek zorunda kalacaksınız Atılan her 1 ticket +1 demektir.

İyi Forumlar.

15. bu bir sunucu sorunu bunun çözülmesi için insanların ticket atması gerekmez bunu oyun ekibinin fark etmesi gerekiyor. bu kadar saat düzelmeyince haklı olarak geriliyoruz oyuna para verip oynayan insanlar var.

16. .Mephistos.

Merhaba,

Evet, Siteminizde haklısınız ancak ticket atmanızı istememin sebebi;
    Sadece oyuncuların bunlardan şikayetçi olduklarını da daha kolay bir şekilde dillendirebilmemiz için sizlerden ticket istemekteyim.

Lütfen daha fazla tartışma ve gerginlik ortamı yaratmayınız, aksi taktirde konuyu kilitlemek durumunda kalacağım.

İyi Forumlar.