Bağlantı Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ™_вεsιктαs_™ tarafından 2 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bugün sabah 11:20'den beri oyuna giriş yapamıyorum bağlantı kuruluyor da kalıyor bunla alakalı araştırdığım okuduğum izlediğim herşeyi yaptım farklı bi önerisi olan yazabilir mi

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı kurallara uygun bir şekilde düzenledim. Oyundaki problemlerle ilgili olarak yapılan duyuruya buradan ulaşabilirsiniz. Umuyoruz ki en kısa sürede sorunlar tamamen çözülecektir.

İyi forumlar.

3. konu başlığı çok mu önemli arkadaşım sabahtan beri ekran başında oyuna girmeye çalışıyorum arkadaşım oyunu oynarken ben neden oynayamıyorum ? ve hesabım online gözüküyor bug da kalmışsa buna birilerinin el atması gerekiyor

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Forum kullandığınız sürece kurallara uymanız gerekmektedir. Bu nedenle evet konu başlığı gayet önemli bir durum. Sorununuzla ilgili olarak Supporta bilet atmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

5. attım zaten 2 iş günü diyor zaten gün boyu giremedim forumlarda supportların da elinden birşey gelmediği yazılıyor bunlar yazılırken neden hala support'a mail atmamız öneriliyor

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bazı durumlarda gemide sorun olabiliyor ve oyuna girerken sıkıntı yaşanabiliyor, Support ekibimiz bu sorunu çözdüğü zamanlar oluyor. Takım arkadaşımın bahsettiği konu budur.

İyi forumlar.

7. gemi değiştiriyorum yine girmiyor ?

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Lütfen Support Takımımızdan gelecek olan cevabı bekleyiniz.

İyi Forumlar.

9. em[R]eyiz

em[R]eyiz User

sayın adminler bu gibi durumlarda her hangi bir gelişme olursa bildirirseniz insanların merakı giderilmiş olur bu tür olaylar da genellikle insanlar foruma akın ediyor mesele bu konuları çözümledik vs.

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sorunlar ile alakalı gelişme olması durumunda gerekli duyurular yapılmaktadır. En son yapılmış olan duyuruya Buradan ulaşabilirsiniz. Sabrınız için teşekkür ediyorum.

İyi Forumlar.