Ban dalgası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nester3535 tarafından 26 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. nester3535

nester3535 User

Merhaba Uzay Pilotları,

Bugün, 26 Şubat 2025 Çarşamba, Şartlar ve Koşullarımıza aykırı davranan oyunculara karşı yeni bir yasaklama dalgası uygulanmıştır. Kural ihlalinde ilk kez tespit edilen oyuncuların oyun hesapları 3 günlüğüne yasaklanacak olup, Şeref Puanları kaldırılacak ve sıralamalardan da çıkarılacaktır. Bu tür geçici bir yasağın, Şartlar ve Koşullarımıza aykırı davranan oyuncular için ciddi bir uyarı olduğunu vurgulamak isteriz. Kuralları ihlal etmeye devam ederseniz, hesabınızı kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız!

Son yasaklama dalgalarından birinde uyarıldıktan sonra tekrar tespit edilen oyuncuların hesapları kalıcı olarak kapatılmıştır. Ancak bu uyarı, tespit dönemi boyunca Şartlar ve Koşulları birden fazla kez ihlal eden oyuncuları tespit ettiğimizde mutlaka yapılmaz. Bu durumda hesap, herhangi bir uyarı yapılmadan kapatılacaktır.

Herhangi bir sorunuz olması durumunda lütfen destek formumuzu kullanın.

DarkOrbit Ekibiniz

Burada yazana göre sıralamadan kaldırılıp şeref puanları silinecek mi yoksa banları açıldığında aynı şekilde şeref puanları devam edecek mi? Bu haksızlık değil mi ban yediklerinde silinmesi gerekmiyor mu ? diğer yasaklamalarda silinecek yazıyordu fakat su anda kaldırılacaktır yazıyor anlayamadım.

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Süreli yasaklanan kullanıcıların şeref puanları silinecektir efendim.

İyi forumlar.

3. seyfo123

seyfo123 User

kurallar diyorsunuz ceza diyorsunuz ama her seferinde banlanan oyuncular gene var artk drst olalim bence

STINGER42 bunu beğendi.
  4. Global Avrupa 1 serverinde mindfire kesmeyi bırakın , güzergahından bile geçemiyorsunuz . Trenden bahsetmiyorum. Trenlerden bahsediyorum . 30 40 tane gemiyi birbirlerine bağlamışlar (8 neylerine yetmedi onu da merak ediyorum) ve mind dönüyorlar. Yanlarına yaklaştığınız taktirde fps 10lara düşünüyor. Bugün ban dalgası geldi ve GE1'den sadece 2 gemi ban yedi. (benim üstümde olan). Malum siteden kontrol ettim ve son 1 ayda hepi topu 6 gemi ban yemiş 4ü 24 level ve altı :D Savaşlarda dahi bu trenlerini kullanıyorlar. Tutucu vs zaten onları geçtik artık..

Merak ettiğim konu bu arkadaşların nasıl hala ban yemediği değil. Darkorbitin bu konuda ki tutumunu biliyoruz artık :D Asıl merak ettiğim ban yiyen 6 kişi :D

Dostlar sizce bu 6 bahtsız arkadaş ne yapmış da ban yemeyi başarmış olabilir ? :D

5. DamDamSeze

DamDamSeze User

Bir yıldan beridir attığım 10'a yakın bilet hala açık duruyorlar, Supportun istediği şekilde kurallara uygun bir biçimde oyun içi adları ve ID'lerine ek olarak üçüncü parti yazılım kullanan şahısları videolarla beraber raporladım fakat hiçbirine dokunulmuyor. Özellikle bir tanesinin gemileri her ban dalgası öncesi ortadan kayboluyor, ertesi gün yine ortaya çıkıyorlar. Ayrıca bu şahıs yüzünden chatte küfür hakaret argo birşey yazmamama rağmen 2 kere 24 saat ban yedim, dokunulmazlığı olan ve bilgi sızdırılan bu şahıs kim olabilir? Bu durumu nasıl izah etmek lazım acaba ?

6. Erlik

Selamlar,

Yasaklamalar konusunda tek yetkili birimimiz merkez ekiptir. Sizlerden gelen şikayetleri merkez ekibimize aktarıyoruz. Alınacak aksiyonları sadece ama sadece merkez ekip tarafından yapılmaktadır. Forum bir şikayet merci değildir. Şikayetlerinizi destek ekibimize yapmanız gerekmektedir. Bu konulara maalesef forumda bir çözüm bulamazsınız ve forumu amacı dahilinde kullanmamış olursunuz.

İyi forumlar..

Son düzenlenen: 26 Şubat 2025
  7. Erlik

Selamlar,

Yasaklamalar konusunda tek yetkili birimimiz merkez ekiptir. Sizlerden gelen şikayetleri merkez ekibimize aktarıyoruz. Alınacak aksiyonları sadece ama sadece merkez ekip tarafından yapılmaktadır. GİŞ Kuralları herkes için geçerlidir. oyun içerisinde kişi veya kişilerin "dokunulmazlık" gibi bir ayrıcalığı olamaz. Zaman zaman cezai işlemler geç uygulanıyor olabilir fakat nihayetinde sonuç aynıdır.

İyi forumlar..

Son düzenlenen: 26 Şubat 2025
  8. MUKA

MUKA User

adminim aylardır lokomotifte gördüğüm adamların ne şeref puanı siliniyor nede hesabı kapatılıyor bu nasıl iş ? :D

9. Erlik

Selamlar,

Destek birimine videolu bir şekilde şikayette bulunmanız gerekmektedir. Forum, şikayet merci değildir ve forum ekibi bu konularda sizlere destek olamaz maalesef.

İyi forumlar..

10. Ruthus

Ruthus User

3 ay geçti farklı farklı videolar attım videoları açık göndersem youtuber olmuştum ama hala banlama yapılmadı vagonlara yapılcak bişey yok

11. Erlik

Selamlar,

Şikayetler gerekli birime iletiliyor. Banlamalarda yetkili birim merkez ekiptir. Bazen aksiyonlar geç alınabilir fakat sonuç her zaman aynıdır gereken yapılır efendim.

İyi forumlar.