Ban Sebebi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CzRєкѕoℓo™[11LF4] tarafından 23 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hangi hakla 24 saat olan hakaret cezasına 5 gün veriyorsunuz ? Sorulara cevap vermiyorsunuz , oyuncular kendi arasında tartışınca gelip ceza vermeyi biliyorsunuz. Egonun tatmin edilmesi için forumda moderatör mü olunurmuş ? 5 günlük cezamın gerekçesini kanıtla beraber sunmanızı talep ediyorum.

.Paradoks.'a Sor konulu yayınınız silindi. Nedeni: Geçersiz

17:15

?

Son düzenlenen: 23 Aralık 2020
  2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle üslubunuza dikkat ediniz. Buradaki hiçbir moderatör ego tatmini için burada bulunmamaktadır. Yapılan uygunsuz hareketlerin cezalandırılması ego göstergesi değil bir kuraldır. Cezanız 5 gün değil 1 gün olarak verilmiştir. Bu süre zarfında cezanız bitmesine rağmen çerezlerinizi temizlememiş olmanız foruma girememe nedeniniz olabilir. Ayrıca mesajınızın silinme sebebi belirttiğiniz konudaki kurallara uymamasınıdır.

İyi forumlar.

3. [​IMG]
    Çerezleri günde 50 kere temizliyoruz oyun sağolsun. Tam 5 gün boyunca banladınız beni. 17-22 Aralık tarihlerinde her gün girdim cezalıydım.

4. aaaaa

aaaaa User

nickten dolayı ban yedim nickimi değiştirdim banımı açar mısınız
    Sohbetten banlandın. Tekrar 20.01.2112 saat 13:08 zamanında giriş yapabilirsin.
    [Nick değişimi sonrası ticket atınız]

5. oben

oben User

ticketi supporta atacaksın foruma değil banları support açıyor.

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Hakaret ve Üslup uyarısı puanlarınız ile birlikte Xenforo'nun uyarı puan sistemi sayesinde cezai işlem uygulanmıştır.

İyi Forumlar.