Banlanma hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gerçekçi1 tarafından 24 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. themis mod bu forumun diktatörümü yetkilisimi ismini koysak şunun bot çularla olan fikrimizi yazmak ne zamandan beri ıp ban sebebi oldu do ekibine ne itham etmişim forum ismim gibi gerçekleri söyledim ve bunu herkes biliyor banlama yapsalar oynucak adam kalmaz burda bende resmi bot yapın herkes oynasın vip+indirim falan alır dedim hepsi bu ayrıca herkes gibi benimde 1 den fazla hesabım var nolmuş diğer açtığım hesapla konuya cevap vermişsen orda destekleyici bir cevap bile vermedim sadece cevap yazan birine alıntıyla yukardaki gerçekleri yazdım dikkat ediyorum hep tehdit ediyorsun kullanıcıları geçenlerde birisi önceki etkinlik için ödüllere çöp dedi diye banla tehdit ettin çöp kelimesi ban sebebimi ya ayıp tır ya bu modun üstü yokmu üslubuna bakan uyaran.

zalim ve Kara.Panter bunu beğendi.
  2. hayal_et

hayal_et User

botun bitmesi için yönetim de senin kadar botu istememesi lazım
    biraz daha sabret belki yeni sistemle botuberlik :D biter.

Kara.Panter bunu beğendi.
  3. Çok net söylüyorum çok net :D

Admin olduktan sonra mod iken yaptığı haksız banları, tehditleri bıraktı köşesine çekildi genelde öyle oluyor.

Ancak; forumda mod olan bazı modlar öne çıkmak için adı iyi ya da kötü anılsın yeter ki reklamı olsun diye böyle başına buyruk hareket edebiliyor. Zaten kimse görmeden konu kaldırsalar düşünsene :D Kim ne diyecek kim ne bilecek işleri güçleri bu. Buradaki modların çoğu da programcı zaten, daha önce adminler den birisi gemi satıyordu be :D Videosu var.

O nedenle çok dert etme. Şimdi bu benim yazdığımı dahil yani senin bu açtığın konu tamamen kapatılacak :D Ama kaldırılana kadar çoğu kişiye göstermek güzel oluyor.

Benden neler çektiler be. Sonrasında modluk teklif ettiler birde :D Dayanamıyorlardı var ya :D Oyunda öldü bitti zaten neyi takıyorsunuz...

BİR KURUŞ PARA İSTEMEYEN, *** GİBİ OYUNLAR VARKEN... HER AY SENDEN 17 TL YE VİP ÇEKMENİ NEREDEYSE MECBUR KILAN SAÇMA SAPAN BİR OYUNA NEDEN BU ZAMAN AYIRALIM... FUL GEMİLER PEYNİR EKMEK FİYATINA SATILIYOR ZATEN :D

FORUMDAKİ GÖREVLİ İŞÇİLERE KAPAK NİTELİĞİNDE BİR CÜMLEM OLACAK

SİZLER DE OYUNDA GEMİSİ OLAN VE PROGRAMLARIN EN KRALI KULLANIP FORUDA DA EGOLARINI TATMİN EDEN ÜÇ BEŞ ARKADAŞSINIZ...

*** DAHA BUNLAR GİBİ NİCE OYUN SENDEN PARA İSTEMİYOR HA BAZILARI İLK YÜKLERDEN PARA ALIR FALAN FİLAN... KÖLE YAPMAZ... ONLAR ESKİDENDİ

ŞİMDİ BAŞLA OYNA VAR...

ESKİDEN GELİŞTİR, KASIL, GÜÇLEN OYNA VARDI...

DARKORBİT ESKİ TÜR ONLİNE OYUN... O NEDENLE ZATEN YOK OLMAK ZORUDNA İDİ BİRDE BP FİRMASININ KÜÇÜLEN BÜTÇESİ KABUĞUNA ÇEKİLMESİ HALİYLE NE BEKLNİYOR Kİ... ADAMLAR DA PARA MI VAR ?

ESKİDEN 10 BİN EURO VERİRLERDİ GERÇEKTEN ŞİMDİ OYUNDA NE OYUNCULAR NE DE PARA VERİLİYOR.

DAHA FAZLA SÖZE GEREK VAR MI ?

50 ANAHTAR X 20 ZETA 1000 ANAHTAR :D

URİLERİ HAVOCLARI VS.

TP ŞEREF VS.

TÜM GENERALLER CUBİ BOTU YAPIYOR... HERKSE BAN VERİRLERSE OYUNDA GEMİ KALMAZ. MİLLET SALAK MI KARDEŞİM HAA... SALAK MI MİLLET... BU OYUNU 10 YILDIR BİLİYORUM TARİHİNDEN HİÇ BİR ZAMAN BU SEVİYEDE BOT GÖRÜLMEDİ BU OYUNDA.... ÜÇ BEŞ BOŞ FORUM GÖREVLİSİ HUKUKİ OLARAK ZOR FİLAN DİYOR... NE DİYORSUNUZ BEE SAÇMA SAPAN NEDENLER GEMİ BANLIYORLAR TR OFİSİ YANİ HERKES BÖYLE DİYOR... ALMANYA BP NİN HABERİ BİLE YOK UMURUNDA DEĞİL... KARDEŞİM... İSTERSE 1 SAATE DEĞİL BAK 1 DK YA BÜTÜN BOT GEMİLERİ BANLANIR :D ŞAKA MISINIZ YA. SUNUCULARDAN ŞAK ŞAK KONRTOL EDİLİYOR. ZATEN BANLAMA BAŞLADIĞINDA O ANDA BOT YAPAN BÜTÜN GEMİLER BUMMMM DAHA ÖNCE YAPTILAR BİLİYORUZ KARDEŞİM AMA DAHA ÖNCE BÖYLE DEĞİLDİ OYUNDA ŞİMDİ KİMSE YOK HERKES BOT OYUNDA %95 BOT %5 AKTİF OYUNCU VAR O % AKTİF OYUNCUNUN DA %2-3 YİNE BOT YAPAN O SIRA BOTUNA ARA VERİP REAL TAKILANLAR :D *** HANİ SINIRLI SÜRÜMLERİ ÜCRET KARŞIĞINDA FİRMALARA SATARLAR YA ONDAN :D ADFASFDASF BU OYUN ÖLDÜ BİTTİ... ANCAK; BP NİN CEO SU MÜDÜRÜ, SAHİBİ YA DA BAŞKA BİR FİRMA SATIN ALIP DÜZELTİRSE BELKİ...

MİLLET BAN YEMEYECEĞİNİ BİLDİĞİ İÇİN LİSANSIZ BOTLARI KORKUSUZCA YILLARDIR EMEK VERDİKLERİ GEMİLERİNDE KULLANIYORLAR.... BAN YERSE DE YAN GEMİLERİ VAR.. SORUN MU ? Kİ BU GÜN BAŞLAYAN BİR MEVZU DEĞİL...

SANKİ BOT BU GÜN BAŞLANDI...

1-2-3-4-5 YILDIR BOT KULLANAN BİRİSİ BU GÜN BAN YESE NE YEMESE NE...

KARDEŞİM BU OYUN FİRMASININ MERKEZİNDEN TUT ÜLKE OFİSLERİNE KADAR FORUMDAKİ ***

KALİTESİ YETERSİZ KURUMSALLIK SEVİYESİ YETERSİZ BİR TÜKETİCİ OLARAK SÖYLÜYORUM BUNU...

BİZ ESKİDEN ARKADAŞLARIMIZA 6 AYLIK VİP ÇEKERDİ ŞİMDİ BOTLARA MI ÇEKELİM :D

BİR GİZLİ MAP OLAYI ÇIKMIŞTI :D GİRİP 80-90 MİLYON X4 YAPANLAR GEMİLERİNİ ORADA BIRAKANLARDAN TUTTA...

NELER NELERE... ÇOCUK OYUNCAĞI EMİN OL BUNLAR... EN BASİT ÖRNEĞİ ESKİDEN SERVERDE KAÇ AKTİF OYUNCU OLDUĞUNU OYUNUN MENÜSÜNDE GÖĞSÜNÜ KABARTA KABARTA GÖSTEREN BİR FİRMA HER ŞEYİ SORUNSUZ YAPARDI... FORUMDA MİLLET SORU SORARDI İSTAN ETMEZDİ...

DEDİĞİM GİBİ CEO, MÜDÜR, SAHİBİ KARDEŞİM BİZİM GÖRDÜKLERİMİZİ ONLARDA GÖRÜYOR İSTERLERSE DEĞİŞİRLER AMA UMURLARINDA DEĞİL. OYUNUN ANA MANTIĞI KÜRESEL DÜZEYDE BİR SEVİYEDE TUTAMIYOR FİRMAYI KENDİ KABUĞUNA ÇEKİLMİŞ SÖNÜK OYUNLAR...

HİÇ ESKİSİ GİBİ YOK EFENDİM *** FİLAN DUYUYOR MUSUN :D

ADAMI SİLERLER SİLERLER GİR *** YE GİR... FUL TÜRK GELİYOR HER OYUN NEREDEYSE IP İLE ALAKASI YOK...

MİLLET OYNUYOR... KARDEŞİM ZEVKLİ

ÜCRETSİZ *** DA VAR GERÇEĞİDE VAR BENDE... NE *** BURAYA 17 TL VERİYİM LA :D NEDEN ***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2020
    zalim bunu beğendi.
  4. hakan ?
    tr4-6 da sıralamadan İNt klanı bulup ts 3 gelsene

5. kardeşim aynen doğruları yazmışsın bende öylesine mazisi olduğu için takılıyorum arada foruma bakıyorum sadece ;
    konuyuda genelden alıp fazla bakılmayan sohbete koymuşlar bu arada yazdıklarından şu dikkatimi çekti birde NE DİYORSUNUZ BEE SAÇMA SAPAN NEDENLER GEMİ BANLIYORLAR TR OFİSİ YANİ HERKES BÖYLE DİYOR... ALMANYA BP NİN HABERİ BİLE YOK UMURUNDA DEĞİL... KARDEŞİM... İSTERSE 1 SAATE DEĞİL BAK 1 DK YA BÜTÜN BOT GEMİLERİ BANLANIR eğer bunda doğruluk payı varsa botsuz oynayanların emeklerine yazık.

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Almış olduğunuz haklı ban sonrası yan hesabınız ile foruma tekrar giriş yaparak moderatörlerimiz hakkında böyle konuşmanızın mantıklı hiçbir yanı bulunmamaktadır. Themis. yapmış olduğunuz kural ihlali sonucu gereken işlemi gerçekleştirmiştir ve bunun diktatörlükle hiçbir alakası da yoktur. Kabul etmiş olduğunuz Kurallar'ı bilmiyor olmanız ihlali durumunda da cezai işlemle karşılaşmanızı engellemez.

Forum içerisinde birden fazla hesapla aynı konu içerisinde işlem yapmak yasaktır ve ihlali durumunda da bu ihlali geçen kullanıcının hesapları banlanır. Mesajınızda belirtmiş olduklarınızın ise gerçekle herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır aksine tamamen asılsız ithamlardır!

Forum içerisinde "Kural Hatırlatması" yapmak ve ihlali durumunda da cezai yaptırım ile karşılaşabileceğini belirtmek bir tehdit değil uyarıdır. Bu uyarıya rağmen ihlali gerçekleştiren kullanıcıların da gerekli cezai işlemle karşılaşması oldukça doğaldır.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası doğrultusunda yasalara aykırı bir davranışı gerçekleştirmeniz sonucunda nasıl gerekli hukuki yaptırım ve cezayla karşılaşacağınızın size söylenmesi yasalara uymanız için bir tehdit değilse, oyun hesbaı oluşturmanızdan itibaren kabul etmiş olduğunuz kurallara uymanız gerektiğinin hatırlatılması da tehdit değildir.
    Forum içerisinde görüşlerinizi belirtirken uygun bir üslup kullanmanız gerekmektedir ve bahsetmiş olduğunuz "çöp" kelimesi uygun bir ifade ediş biçimi değildir. Görüşlerinizi uygun bir üslupla olduğu sürece belirtmekte özgürsünüz ancak başka bir kullanıcının sizin mesajlarınıza cevap olarak yazsa kabul edemeyeceğiniz ifadeleri de yalnızca moderatörlere muhalefet olmak adına savunmanın manası yoktur.

Hesaplarınızın cezası bitmeden yan hesap oluşturarak foruma giriş yapmanız nedeniyle bu hesabınız hakkında da gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

Açıkça görülüyor ki Forum Takımı'nın görev ve yetkilerinden bihabersiniz. Buradan yeterli bilgiyi alabilirsiniz. Forum içerisinde açılmış olan konulara cevap vermek Forum Moderatörleri'nin görevidir. Bu bağlamda da yapılan kural ihlallerinde kullanıcıları uyarmalarından daha doğal bir şey yoktur. Board Admin'lerin öncelikli görevi forum içerisindeki konuları cevaplamak değildir. Hiçbir görevli keyfi işlem yapmaz, yapamaz. Yapılan bütün işlemler verilen bütün cevapları üstleri tarafından kontrol edilmektedir. Aktif olarak görevli olan ve geçmiş görevliler ile ilgili asılsız ithamlarda bulunarak küçük düşürmeye çalışmanızın size hiçbir faydası bulunmamaktadır. Aksine Forum Kuralları içerisinde de belirtildiği gibi yasaktır ve cezai işlem gerektirir.
    Yapmış olduğunuz bu çirkin ithamın hiçbir gerçekçiliği bulunmamaktadır. DarkOrbit Türkiye Ekibi için görevlilerin alım işlemleri son derece hassas gerçekleştirilmektedir ve kurallara aykırı olan davranışları gerçekleştirmiş olan oyuncuların başvuruları reddedilmektedir.
    Oynamış olduğunuz oyunlara para harcamanız tamamen sizin kişisel tercihinizdir. Harcama yapmak istemiyorsanız yapmazsınız, kimse de sizi herhangi bir satın alma işlemine zorlamaz.

Bahsetmiş olduğunuz konularla ilgili gerekli açıklamaları daha önce pek çok kez yaptık. Tekrar da yapmak isterdim ancak görüyorum ki sizin derdiniz kafanızdaki soru işaretleri gidermek, şikayetlerinizi belirtmek değil de forum içerisinde karışıklık yaratmak ve görevlileri küçük düşürmeye çalışmaktır. Bu doğrultuda sizinle düzgün bir iletişim kurabileceğimize dair inancım yoktur.

Görevlilere asılsız ithamlarda bulunmak, hesap satışına ve bot kullanımına teşvik etmek, uygun olmayan bir üslup ile hakaretler etmiş olmanız, büyük harf kullanımı, 3. parti şirket/oyun reklamı nedeniyle forum hesabınız hakkında gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
    Konunuz içerisinde müdahale edilmesi gereken ifadeler bulunduğu için cevap verilene kadar "Sohbet" bölümüne taşınmıştır. Bu bölümde açılan konuları yalnızca konu sahipleri ve moderatörler görmektedir.
    Bu ifadenin herhangi bir gerçeklik payı bulunmamaktadır. Merkez Ekip bot kullanımına kati bir şekilde karşıdır ve haksız kazanç sağlayan bu oyuncular hakkında da gerekli cezai işlemlerin gerçekleştiğini eninde sonunda göreceğiz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2020
    Themis., .Paradoks. ve _ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.