Benzer İçerik Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _JΞDI_ tarafından 23 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _JΞDI_

_JΞDI_ User

Sayın _-Thanatos-_, Hammadde Beslemeyi Aç-Kapat konulu bir konu açtım fakat zaten var olduğunu söyleyerek konumu kilitlediniz. Sanırım yanlış anladınız. Açıklık getirmek isterim.

Benim konum ve sizin link bıraktığınız konu birbirinden farklı çükü benim konumda oyun ekranında zaten hali hazırda beslediğimiz hammaddeleri aktifleştirmek veya aktifleştirmemekten bahsediyorum.

Fakat sizin link bıraktığınız Labor-CPU Jeneratör-Geliştirici-CPU Hammadde şeçimi konusunda ise başlıktan da belirtileceği üzere hangarda konfigürasyon yaparken yapılan hammadde seçiminden ibarettir.

Her iki konuyu ve sizin mesajınızı tüm arkadaşların da görmesi için aşağıya alıntılayacağım.

Umarım kendimi anlatabildim.

Neredeyse hepimizin bir sorunu var. Seprom veya Promerium beslediğimiz lazer ve roketlerimizi sıklıkla PvP savaşları için kullanıyoruz. NPCler için boşu boşuna harcanıp gidiyor ve bunu önlemenin bir yolu var.

Fotoğrafta gördüğünüz gibi iki adet buton ile beslediğimiz hammaddeleri açıp kapatarak hammadde ve zamandan tasarruf etmiş olacağız.

Not: Eklemek istediğiniz şeyler veya eleştirileriniz varsa lütfen yazın. :)

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz konu daha önceden oyuncu arkadaşımız tarafından açılmış ve konu içeriği de Buradadır. Daha önceden de benzeri bir çok konu bulunan indeks bölümünü de inceleyerek; o konulara da destek olabilirsiniz.

Konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Labor-CPU ve Jeneratör-CPU'da hangi ekipmana hangi hammaddeleri koymak istediğimizi şeçebilmeliyiz. Ben mesela lazerlere seprom, roketlere prometid koymak istesem o ya sadece seprom ya da birine seprom diğerine promerium koyabiliyor bunu bence şeçebilmeliyiz aynısı jeneratörler içinde geçerli olmalı. Hangarda envantereden Cephane-CPU ve Roket-CPU da olduğu gibi kullana basıp şeçebilirsek çok hoş olur. Ya da ayrı bir CPU olarak gelirse oyuncular için çok yararlı olacağını düşünüyorum. Aşağı anket açacağım eklenmesinin mantıklı olacağını düşünenler lütfen eklensin şeçeneğini şeçsin.​

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Eylül 2020
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Burada bulunan konu içeriğinde ve araştırmanız halinde bir kaç konuda da benzeri aç/kapa veya etkinleştir/pasifleştir içerikleri bulunmaktadır. Olayın anlatılış tarzı farklı olsa da içerik açısından konular aynıdır. Ancak bu şekilde gelmesini istiyorum demeniz halinde; konunuzun açılması uygun olacaktır. Konunuzun arşivde olması sebebi ile; yalnızca alıntı yapmanız oyuncuları içeriğe yollamaya yetecektir.

İyi Forumlar.