bilgisayar önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GABBAR___C* tarafından 5 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar, darkorbiti 50-60fps arasında oynatacak toplu savaşlara girdiğimde donmayacak güzel bir bilgisayar toplamak istiyorum ama pek anlamam bu işlerden önerileriniz nedir? max 6bin çalışır. birde laptop mu yoksa masa üstümü ? önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği başlığınızı düzenledim ve konunuzu daha uygun bölüme taşıdım.
    Buradan üyelerden fikir almanız daha uygun olur.

İyi forumlar

GABBAR___C* bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu konudaki mesajlarımı inceleyiniz, aklınızda bir fikir oluşacaktır.

İyi forumlar.

4. Darkorbiti oynamak konusunda çok bir güçlü sisteme ihtiyacın yok browser tabanlı bir oyun ssd bulunan ortalama bir işlemci veya gpu ya sahip bir bilgisayar iyi bir internet altyapısı ile oyunu akıcı olarak oynatır her türlü...

Taşıma sorunun yoksa masaüstü her türlü daha iyidir.

6000-6300 civarına fırsat kovalarsan monitör hariç i58400 , rtx 2060 toplayabilirsin. Şu an piyasadaki her oyunu ultra quality açar. Monitör dahil ise Ryzen , RX580 bir sistem + 144hz monitör alınır...

Laptop olarak Msi Asus Mosnter dışı alma. Ben Msi Ge62 6qd kullanıcısıyım kasa kalitesi vs olarak öneririm. Dezavantajı fiyatları ge63 serisi mükemmel olmuş ama 6000 e yok mesela... Apart arkadaşım Mosnter Abra A7 sahibi fiyat performans sistemleri var ama kasa plastiği vs kötü içinde gtx1050 fln var desen şaşırırlar 2007-2010 yılı pc ler gibi Asus uygun bulunursa tercih edilebilir. Kaliteli bir marka gaming serisini avm de vs baktımda oyun testi yapmadan nasıldır bilemem...

5. Ketolar

Ketolar User

Darkorbit dışında piyasadaki başka oyunları da oynadığını tahmin ediyorum. Eğer gerçekten güzel bilgisayar istiyorsan bütçeni biraz daha artırmanı ve dolar tl kuru ile parça fiyatlarını aynı anda takip etmeni öneririm. Ben sürekli yaparım gtx 1050ti 1500tl iken doların 20 kuruş düşmesi aynı parçanın fiyatını 900 küsür liraya kadar düşürmüştü. Oyun için en iyi parçalar msi markasıdır ve parça uyumluluğu iyi olur. MSI ekran kartı almanız oyunlar için en iyisi olur aynı zamanda anakartı da msi alırsan parça uyumluluğu daha fazla olacağından daha iyi verim elde edersiniz. amd nin zen mimarisi ile yaptığı işlemciler intel markasını resmen tokatladı son birkaç yılda öyleki intel 2-3 yıla i9 işlemcileri çıkarıcaz haberinden hemen sonra amd zen işlemcilerini çıkartınca intel de 2 ay içinde ilk i9 işlemcisini piyasaya çıkartmak zorunda kaldı. Playstation 5 oyun konsolunda bile amd işlemcinin kullanılacağı düşünülüyor. Amd işlemcileri eskiden hep ısınma sorunları ile bilinirdi ama artık çok öyle sorunları yok. Eğer amd işlemcisi alacaksanız amd ekran kartı almalısınız. İntel işlemciye de nvidia ekran kartı iyi gidecektir. Dediğim gibi olmasa da olur fakat intel ile nvidia ortak çalıştığı için daha uyumlu parçalar olur ve verimi yüksek olur. AMD ise kendi işlemcisi ile ekran kartı olduğu için verimi yine yüksek olur. MSI, ASUS, ZOTAC... gibi firmalar ise patenti alıp üretimi kendileri yapan alt firmalardır yani yine amd ekran kartı alacak olsanız bile msi üretimi almalısınız. Direkt parça önermedim ama önemli bir noktaya değindim. Yazdıklarımı göz önünde bulundurarak bir bilgisayar toplarsanız çok daha iyi verim alacaksınız. Anakartların amd uyumlu ile intel uyumlu diye ayrıldığını da unutmayın sakın ve işlemcinin anakartın işlemci yuvasına uygun parçalar seçmelisiniz :)

6. yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.