Birleştir yeni tarif 100.000 UCB-100

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve longview10 tarafından 6 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olsun mu?

1. Evet

oy sayısı 5
    33,3%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    13,3%
  3. Olsun ama istenilen bazı şeyler biraz fazla/az

oy sayısı 8
    53,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. longview10

longview10 User

Biliyoruz ki artık bu sorun haftasonu indirimleri ile kalmamış olsada yinede bazen haftasonlarında istediğimiz kadar kasamayabiliyoruz veya öngöremediğimiz bazı durumlar oluyor x4 lerimizi harcayabiliyoruz.Diyebilirsiniz ki gizli harita var; evet var ama kimisi girmek istemeyebilir sonuçta tamamen şans meselesi.
    Yeni montaj tarifi:
    20.000 uridium
    3.000 Rinusk
    1000 Blacklight Takipçisi

Son düzenlenen: 6 Mart 2020
  2. tryhardD

tryhardD User

Yani bence çok fazla bu istenenler:D a-bl üretip x4 kullanmak daha karlı önerine göre. Yarı yarıya düşebilir bence

longview10 bunu beğendi.
  3. longview10

longview10 User

Hocam degerleri biraz revize ettim.

4. Naptın ya 60.000 rinusk ne :D

longview10 bunu beğendi.
  5. longview10

longview10 User

hocam insalık hali bir 0 fazla koymusuk

6. hedefim

hedefim User

A-BL üretmek daha mantıklı görünüyor istenilenler çok ama çok fazla.

longview10 bunu beğendi.
  7. A-BL ninde normal hasarının x4 hasarında olduğunu düşünürsek gerek yok böyle bir yeniliğe ucb sıkmışşın a-bl sıkmışşın farkı yok

8. longview10

longview10 User

Hocam aslında bu konuyu oluştururken biraz acil ihtiyaç şeklinde düşünmüştüm tıpkı ephon-100 deki gibi ama abl lazerini düşününcede biraz değerlerin fazla olduğunu anladım.

9. Sqweegel

Sqweegel User

kardeşim abg dön miss gibi kas ama şöyle dönüceksin bastın diyelimki enerji alfa açıldı hemen alfayı haritaya koycaksın sonra devam ettin basmaya beta açıldı hemen haritaya koycaksın sonra 2. alfa açıldı hemen haritaya koyup 1 alfayı yapcaksın yani abg basarken bastığın her enerjide 3 kapıdanda parça gelmesi lazım mesela alfa açık onun parçası gelmiyor alfa parçası çıkmadığı için gammanın betanın parçaları artmıyor alfa parçaları sna çarpan olarak geliyor yani zarar ediyorsun ben mesela 200k uri ile bu taktikle sınırsız abg dönüyorum geçen 200k uri ile 550k x4 kastım ama arkadaşım söylemeden önce şöyle yapıyordum basıyordum enerjiyi alfa açılıyordu sonra beta açılıyordu sonra gammayı açmaya çalışıyordum 400 500 k ya sadece 3 kapı açabiliyordum

10. tryhardD

tryhardD User

Yani bu da biraz fazla inmemiş mi denge lazım :) bence 50k uri 5k rinusk 3k iz ayarında olur sonuçta x4 ü de beleşe dağıtmanın bir anlamı yok kapılar anlamsız kalır

11. longview10

longview10 User

hocam bu seferde abl mantıklı oluyor
    hocam iste bazen öngeremediğin bazı durumlar olabiliyor x4 kasamayabiliyorsun kapılardan

12. tryhardD

tryhardD User

Dediğin durumda kapı yapmak çok mantıksız oluyor. Benim önerimde a-bl iz dışında yine de pahalı kalıyor; 7 kere üretsen 175k a-bl üretiyorsun, 70k x4 gidiyor ve 105k kullanacağın cephane kalıyor. Bu da 70k uri ve 10500 rinuska maloluyor. Ayrıca bu yolla alınacak x4 bence ihtiyaç halinde alınması cazip olmalı, kapının yerine de geçmemeli.

13. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konunuzu Bölüm Kurallarına uygun olmadığı için kilitleyip arşive taşımak durumundayım. Dilerseniz Bölüm Kurallarını inceleyip tekrardan konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.