Bl haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KeNBLoCK tarafından 25 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KeNBLoCK

KeNBLoCK User

bu oyuna ne oldu anlamadım her haritaya gidiyor x bl haritaya girmiyor bunedir şimdi her geldiğinde reset atıyorsun resetinizi bırakın artık güncellemeyi yapın indirmeli olsun

MarjinaLÇapulcu bunu beğendi.
  2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Lag konusunda ve kapılarda sıkışmalarla ilgili raporlamaları yaptık ve sorunu sadece merkez ekip çözebilir. İndirmeli client konusunda da son ve güncel bilgileri Unity'ye Geçiş konusundan görebilirsiniz. Merkez ekipten herhangi başka bir bilgi bizlere ulaşmış değil.

İyi forumlar dilerim.

3. KeNBLoCK

KeNBLoCK User

adminim her gece gece bıktım ya 3 bl ye girmiyor illaki resette bekliyecekmiyim bıktım ya düzelt şunu artık millet artık öldü geri dönecek yok oyun yüzünde herkes bıraktı geri dönecek yok düzelttiniz geri dönsünler oyuncu şuan azaldı %99 ihtimalle geri dönmezler...