Bug Kullanımı İle İlgili Haksız Suçlamalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SonofNeptune94 tarafından 5 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bug kullanan pek çok kullanıcı olduğunu hepimiz gördük biliyoruz. Fakat prometheusları bile gelişmemiş, hesabında 12k uridium bulunan gemime bug kullandı diye ban atılması tam bir saçmalıktı ve hala tüm bugların doğru olduğu yönünde saçmasapan bir açıklama yapabiliyor burada moderatörler. Bug kullanmış olsaydım 3 seviye prometheusum veya 12k uridium mu olurdu kendilerine sormak istiyorum.

Herkese iftira atmayın. Bug yapmadım, yaptıysam kazandığıma dair tek bir ispat çıkarın. 14 gün değil, tamamen kapatırım gemimi.

Bahsi geçen bug nasıl yapılmış onu bile bilmiyorum. Delux Paket ile bug nasıl yapılıyor yahu?

Ha son olarak da Delux Paket almayın, aldırmayın. Para verdiğiniz şey için hesabınız durduk yere ban yiyebiliyor zira.

Günlerdir ne günlük ödül alabildim ne günlük görev yapabildim. Verdiğim paranın karşılığında bir şey kazanmayıp üstüne hem oyun oynayacağım günlerden hem de oyunda kazanacağım malzemelerden oldum.

2. Merhaba,

Bug yapmamış ama deluxe paket çekip ceza almış oyuncular için açıklama yapıldı. Açıklamayı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Cezaların kaldırılmasıyla ilgili işlemlerin ne kadar zaman alacağı burada belirtilmiş.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  3. o yanlışlığı Ebedi banlamasında da yaptınız ona neden bişey yapılmadı ? para harcayıp paket almadık diye mi ?

4. Bana kalırsa açıklamayı yeterince iyi okuyamayan sizsiniz.

Hepsinde bug tespit edildi diyorlar ve ardından az sayıda yani bugu diğerleri kadar fazla sömürmemiş ve bilmeyerek yaptıklarını inandıklarını düşünüyorlarmış. Devamında iyi niyet göstergesi olarak cezaları iptal edilmiş

Burda anlaşılmayacak birşey yok.

Öncelikle yapılan bugu bilmeyerek yapmak mümkün değil çünkü youtube'dan izleyenler arkadaşlar var ise bazı yöntemler, adımlar gerçekleştirmeden bug yapılamıyordu. Yani bugun kendiliğinde olma durumu söz konusu değildi.

Bununla beraber eternal black light kapısındaki bugda ise anlık oyun donmalarına bağlı olarak birden fazla kez destek verilebilmesi durumu vardı. Kasti yapmamış oyuncularda bilerek faydalanan oyuncular ile aynı cezayı almış ve bu cezalandırmadan geri dönülmemiştir. Bu konuda forum, discord ve support kanallarıyla defalarca kez iletişime geçildiği halde sonuç alınamamıştır. Bırak bugu yıllardır tanıdığım oyuncuların bot dahi kullanmayan insanların bugdan yasaklandığını gördüm.

5 bin Tl harcadığım tümgeneral olmak üzere olan gemiyi hiç ettiniz ve bugün yapılana bakın.

Bu saatten sonra bu oyunu oynayanın hastaneye yatmasında fayda görüyorum.

Oyunun gidişatı bu kadar kötüyken hala moderatör ve adminlik yapmaya devam eden üstelik bunu gönüllü yaptıklarını söylüyorlar. Kendi emekleriniz, harcadığınız zaman belkide harcadığınız para dahil hiç olurken bu sisteme hizmet edebiliyorsanız ben bu durumu şüpheli buluyorum. Bizlerin bilmediği bir durum var ve siz bundan menfaatiniz var. Bunun başka izahı olamaz

agnostiklive ve hosteanu.ionut bunu beğendi.
  5. Merhaba,

Duyuruda bahsedilen bug, deluxe paketin herhangi bir program aracılığı olmadan 2 kere üst üste tıklayarak alınmasına sebep olan bir bugtu. Sadece 2 kere üst üste paket çektiği için banlanan hesaplar hakkında böyle bir karar alındı. Milyon uridium kasan hesaplar ve payment bugu yapan hesaplar bunun dışındadır. Duyurunun en altında yer alan kırmızı not kısmını okursanız daha net anlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. sen cok savsin yada oyle yapmaya calisiyorsun kendini adam facebookta darkorbit grubuna atmis 500 milyon uridiumlu gemimi actilar anca 150 milyonu silinik yazmis sen niye hala N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ocak 2021
    axxefsanexxa bunu beğendi.
  7. hesaplarında 300 500 milyon hesaplar neye göre açıldı birde onu açıkla ancak burda üst üste 2 kereden bahsedip masal okuyorsun