Çalınan gemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ak-Ya tarafından 20 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ak-Ya

Ak-Ya User

Meraba bilgisayarıma virüs girdi ondan sonra gemime giremedim.Darkorbit sitesine girdim şifremi unuttum da mailimi yazdım 'Bu bilgilere sahip bir hesap bulunamadı.' yazdı.Gemime vip vs yaptıgım için mail'de bildirimler duruyor ve id no'su bende bunların olmasına ragmen gemiyi kurtarabilir miyim?

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Durum hakkında detaylı ve net bilgileri almak için Support'a yazabilirsiniz. Fakat hesap güvenliği tamamen kullanıcıların sorumluluğu altındadır bunu unutmayınız. Ayrıca Hesap Çalınması Hakkında Bilgilendirme isimli duyurumuza da göz atmayı unutmayınız.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  3. Support'a yazabilirsiniz, belki kurtarabilirsiniz.

4. geçmiş olsun. bence zor. hiç uğraşma kardeşim..support akraban değilse alamazsın

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Hiçbir oyuncuya Support Ekibi farklı bir muamelede bulunmamaktadır. Bu tip ithamlardan ve yanlış bilgileri yaymaya çalışmaktan kaçınınız.

İyi forumlar.

6. söylediğine sen inanıyormusun?

Armitage bunu beğendi.
  7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Ortada inanıp inanmayacak herhangi bir şey yok. Durum bu şekildedir. Support Ekibi'nin yapmış olduğu işlemlerde uyması gereken kati kurallar mevcut ve bu herhangi birisi için de esnetilemez.

İyi forumlar.

8. hesabı geri almanın bir anlamı yok çalan kişi gıcıklık olsun diye bütün itemlerini siler benim öyle oldu :(