Çevrimdışı olmak ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Richie tarafından 29 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Richie

Richie User

Oyunda arkadaş listesinde çevrimdışı gözükme gibi bir seçenek yok mu ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Hayır yok çözüm olarak kimseyi eklemeyeceksin gözükmemek için :p

3. Richie

Richie User

Klan olunca eklemesen de otomatik olarak arkadaş gibi gösteriyor. Çok basit bir şey olmasına rağmen neden eklenmemiş bu özellik anlamadım ki.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

ne yazık ki henüz böyle bir sistem bulunmamaktadır. Belirtmiş olduğunuz konuyu Güncelleme ve Fikir Havuzu kısmında Bölüm Kurallarına uygun bir şekilde açmanız ve desteklenmesi durumunda raporlara eklenebilir.
    Aynı klanda olmanız arkadaş olduğunuz anlamına gelmektedir(bence :rolleyes:)

İyi Forumlar.

5. Richie

Richie User

Öyle oluyor arkadaş anlamına geliyor da dakika başı savaşa gitmek için yardım talebi geliyor bıktım bir görev yaptırmıyorlar.

6. Bütün davetleri bloke edebilirsin bence

_-Thanatos-_ ve Titan. bunu beğendi.
  7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

@___*ENES*___ arkadaşımızın belirttiği gibi davet bloke özelliğini kullana bilirsiniz veya yardım talebinde bulunan siz olursanız daha etkili olur sizin için :D .

İyi Forumlar.