Destek Chat Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve angut0000 tarafından 13 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. angut0000

angut0000 User

iyi günler Darkorbit, chatten bir süre önce banlandım.Nick değişikliği sonrası ticket attın.Bende nick değiştirdim ticket attım.Chatten yaklaşık iki aydır banlıyım.Sorunu bildirdim yardımcı olmak yerine geminin ismini de kilitlediler.Lütfen yardım etsin birisi yoksa aklım mantığıma sığmıyor bu support tun yaptıkları !!!!!!!

2. aimable

aimable User

Şaka yapıyorsun değil mi? her yerde aktif görünüyor görevliler? ismini affedip yazdıklarını affetmemiş olabilirler mi? yoksa mantıksız

3. bana da nickim atatürk olduğu için 2111 yılına kadar ban attı cmnin bir tanesi bakalım supporta yazdım ne geri dönüş yapacaklar.

4. OmolomO

OmolomO User

GİŞ (buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz) Madde 9.4.2: ...hukuki olarak korunan tanımları, isimleri, resimleri, videoları, müzik eserlerini, oyunları veya başka malzemeleri kullanmamayı da taahhüt eder...

Bu maddeye göre "Atatürk" gibi kanunlarla korunan isimleri kullanmanız yasaktır.

İyi forumlar.

FEMİNİSTBACI bunu beğendi.
  5. şaka yapıyorsun :D dsfdsfs rekora imza attın

FEMİNİSTBACI bunu beğendi.
  6. hey adamım sen oldukça ilgili ve bir okadarda bilgili birine benziyorsun yoksa avukat neyinmisin haa değilsen omolomo bizi bah git.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Lütfen ilgili ticket №'lar yazınız.

8. angut0000

angut0000 User

Ticket#2020101237002154

9. ben chatı kendi kendime banladım 2 senedir kullanmıyorum. Konuşanlar ayrı cm ayrı sıkıntı ( özellikle Cm'ler )

10. yworx

yworx User

W̷r̷a̷i̷t̷h̷k̷n̷i̷g̷ nickim bu 20:01:44 W̷r̷a̷i̷t̷h̷k̷n̷i̷g̷: cm benim buyur cnm-görevli taklidi] 10.11.2020 saat 20:01 zamanında giriş yapabilirsin. ve 1 ay ban yedim admin yanlış yazdım ben cm yok ben varım buyur yazıcaktım yanlış yazdım lütfen bir yardımcı olurmusunuz

11. Tpehlevan

Tpehlevan User

Adminim neden Türkiyede darkorbit oyunun ofise yok yeni çikan siber suçlarla ilgili kanunda yüztane üyen bulunursa öfis açmak zorundasın ödediğimiz paralari Türkiyedeki paravan şirket üzerinden Almanya aktariliyor yarin bir gün mahkemelik olursak nereye müracaat edeceğiz çünkü türkiyede yetkili bir mercek yok sizden bu konuda bilgilerinizi arz ediyorum saygılarımla

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bu ticket dün gönderilmiş, lütfen ilk mesajınızda belirttiğiniz gibi 2 ay önce ceza alıp ticket gönderdiğiniz lakin banınıızn sonlandırılmadığı ticketin ticket № yazınız.

Haklı bansa banlı şekilde de kalır. Bir itirazınız varsa supporta ticket atın. Görevliler hakkında da bu şekilde ifadeler kullanmaktan kaçınınız!

Görevli arkadaş sizin düşüncenizi okumuyor, yapmak istediğinizin belirttiğiniz gibi mi, yoksa değil mi bilemez. Bu nedenle aldığınız ceza haklıdır.

Yaptığınız satın alımlar için vergi verilmesi için ilgili anlaşmalı şirketler ve ofis var diye biliyorum. İlaveten Bigpoitinin çatı şirketinin bir diğer firmasınn Türkiye de ofisi mevcut. Onlar Bigpoint ile alakası yok ama.

Tpehlevan ve emperyan bunu beğendi.
  13. emperyan

emperyan User

Kivre buna kimse inanmaz :D

14. Miralay000

Miralay000 User

uygunsuz ad kullanınca sınırsız chat banı alınıyor mu modum

15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Nickname değişimine kadar ceza uygulanır.

16. angut0000

angut0000 User

Ticket#2020100137002701

yanlış anlama sadece banı iki ay önce yedim sadece supporta 1 ekimde ticket attım

17. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bu mesajınızdan 2 ay önce gönderdiğinizi ve cezanızın sonlandırılmadığı anlaşılıyor doğrusu. Ticketinizi support ekibi inceleyip işlem yapacaktır ve yapmıştır.
    Konu kapatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.