chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tcares tarafından 8 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tcares

tcares User

[1:46:58 ARES: kapnmayacaksa o hesaplar zn verın bızde kulşnalım - 3. Parti yazılım kullanımı uyarı]
    bu yazıya o banı vermış ben ilk banı verdiğinde verdiği banı okumamsıtım ne kadr verdiğinide okumamıştım. oyundan çımıştım. oyuna yenı gırdım gördum o banı ayıp yaptığınız . barı başka bır ceza uydursaydnız.
    yazdığım yazı açık . sorduğum soruda açık.
    adamlar açık açık program kulnıpta oyun oynuyor. darkorbiyt program kullanan hesapları kapatacağını söyluyor ama kapatmıyor. ya o hesapları kapatın yada izin verın bızde kulanalım .
    yazdığım ayzının tamamı buydu.
    bu yazıya o banı vermek ceza uydurmaktır. aferin size.
    kasıtlı olarak ceza verebilmek için. o banı vermıssınız ayıp yaptığınız. aynen devam edın.
    o banı veren chat görevliniz aynen devam etsın . ne diyeyım sıze artık. ne dememiistıyrsunuz.
    o banı veren o yazıya chat görevliniz kını nerden gelıyor. veya o kadr kişinin oırtasında haddımı mı bıldırdı . aferin size. aynen devam edın.
    yazdığım yazı açık anlamı da ortada. nasıl verıuyrosunuz o banı .

emsalsizcafe1 bunu beğendi.
  2. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

doğruğu söyleyenlere chatte de oyundada yer yok çünkü bunlar çöreklenmişler türkiyede yok makine mühendisiymiş yok bilgisayar mühendisiymiş falan filan işte doğru adaletli olmaıktan sonra okusan ne yazar dürüst sünüz madem düzeltin oyunu 1 haftayı geçti halen lag la oyun oynamaya çalışıyoz böyle yazıyoz biz bildirdik merkez ekibe diyolar başka bişey bildikleri yok büyük ihtimalle burdan beni de banlıcaklar bu yazımdan ötürü tutucularda otolarda sorun yok adamlar bile alay ediyolar artı bu çember de kara kutu kırmızı kutu topla diyo bazen bu işlem oto kullanlarda yok sadece bizdeymiş manuel kasılanlarda yapılıyor bu sistem biz boşa kürek sallıyoz gibi geliyo bana bizle yazdığın yazı giş kurallarında teşvik olarak geçiyo bildiğim kadarıyla

3. hayaligenc

hayaligenc User

Selam herkese,

Bu cümleyi yazmayı ve savunmayı bir türlü anlamıyorum. İllegal programların kullanımı yasaktır. Bundan 10 yıl önce de bu şekilde itham içeren cümleyi yazsaydınız ceza alırdınız bugünde yazsanız alırsınız!

Kurallar yine aynı kurallar. Bir oyuncu illegal program kullanıyor olabilir bu kurallarımızda apaçık yasaktır ve bunun cezai işlemini merkezimiz yapmaktadır. Fakat chatte bu tarz konuşmaların yasak olmasını sizlere defaaten söylememize rağmen hala ısrarla aynı hatayı yapıyorsanız şayet suçlanması gereken bizler değiliz. Kurallara riayet edildiği sürece kimse chatten durup dururken ban almaz!

Sohbet kurallarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

İyi günler dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.