chat banları

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ZAPATA*JR tarafından 3 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZAPATA*JR

ZAPATA*JR User

öncelikle selamlar
    şu chat banlarını açın artık yavv o kadar mesaj attık dönen bile yok tr serverinden mesaj atanı iplemiuorlar artık herhalde
    yılbaşından bu yana support geri dönüş bile yapmıyor

merdokedero bunu beğendi.
  2. valla bende sebepsiz yere ban yemisim haberim yok hemde 2116 yılına kadar :D

westerya bunu beğendi.
  3. STINGER42

STINGER42 User

adam sadece cte ban atmak için giriyor zaten kimse konuşmasn diye

4. DamDamSeze

DamDamSeze User

İki kere küfürsüz hakaretsiz 24'er saat chat ban yedim. Normal sohbet etsen bile ban yiyebiliyorsunuz dikkat edin.

5. westerya

westerya User

küfürsüz argosuz normal sohbet ettim 2115 yılına kadar ban yedim ne hikmetse. oyunu bir türlü düzeltemezler. ama yaptıkları en iyi iş chat banı atmak . diyecek bir şey bulamıyorum.

6. GlobalFire

GlobalFire Guest

Merhabalar,
    Arkadaşlar söylemiş olduğunuz ban süreleri en üst sınır uygulamalardır. Bu banın sebepleri için oyun kurallarına bakabilirsiniz. Ban sebebiniz mutlaka size bildirilir. Merak ediyorum ban sebepleriniz nedir?
    Serzenişinizi anlayabiliyorum unutmayın, forum üzerinden bu konuda işlem yapılamamaktadır.

7. Merhabalar,
    Yaklaşık 5 sene önce küçük kardeşim ; abim geldiğinde sizi patlatacak demesi üzerine 100 yıl ban yedim yardımcı olur musunuz rica etsem oyuna tekrardan dönmek istiyorum Şimdiden teşekkür ederim

8. Erlik

Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle hesap paylaşımı yasaktır. Bkz: G.İ.Ş. Kuralı Madde 9.3.2. Oyun içi şikayet, talep ve önerileriniz için destek ekibi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.